Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Leveranskoordinator i Stockholm

Bahnhof är en svensk internetoperatör som tillhandahåller säkra IT-tjänster till företag och privatpersoner världen över. Efterfrågan på Bahnhofs tjänster växer kraftigt, och nu söker vi dig som är strukturerad och serviceinriktad till rollen som leveranskoordinator!

Att vara leveranskoordinator på Bahnhof

Som leveranskoordinator ansvarar du för att samordna tjänsteleveransen mot slutkund: från påskrivet avtal till driftsättning, med fullt fokus på kunden.

Du har daglig kontakt med kunder, underleverantörer, underentreprenörer och medarbetare från Bahnhofs olika avdelningar för att koordinera de olika insatserna som krävs för leveransen. Du kommer t ex ha hand om inkommande avtal, orderhantering, tidsbokning av installation, beställning av utrustning och leveransförfrågningar.

Som du ser är det här ett omväxlande arbete, vilket är både roligt och utvecklande! Du kommer jobba tillsammans med många inblandade, och det är du som är den samlande nyckelpersonen. Du har koll på helheten och driver processen framåt. På leveransavdelningen blir du del av ett sammansvetsat team som har kul ihop och arbetar med stort engagemang.

Dina talanger och egenskaper

För den här rollen söker vi dig som är en riktig problemlösare, gillar att ta tag i saker och jobbar systematiskt och noggrant. Tjänsten är perfekt för dig som tycker om att ta eget ansvar och att jobba mot deadline. Du uppskattar struktur och processer men gillar samtidigt när det händer mycket på en gång. Du tycker om att prata med människor och har alltid kunden i fokus.

Har du jobbat i IT-branschen eller i en liknande roll tidigare är det ett plus, men absolut inget krav. Vi kommer att ge dig förutsättningarna att snabbt sätta dig in i jobbet, men det förutsätter att du är nyfiken, självgående, ansvarstagande och har lätt att lära. Vi vill lära dig allt vi kan, och samtidigt vill vi ha din syn på saker för att hitta nya vägar framåt.

För den här tjänsten bör du ha gymnasiekompetens, och självklart krävs en förmåga att hålla förtroenden och företagshemligheter inom bolaget.

Vi erbjuder

Som Bahnhofare får du en spännande och entreprenöriell arbetsmiljö med möjlighet till vidareutveckling, möjlighet att byta tjänst inom bolaget, friskvårdsbidrag samt storslagna jul- och sommarfester.

Bahnhof är Årets bredbandsoperatör och har Sveriges nöjdaste kunder enligt Nordic Bench och Svenskt Kvalitetsindex. Det är ingen slump, utan grundar sig i alla medarbetares driv och engagemang. Vi på Bahnhof tror nämligen inte på detaljstyrning – ingen av oss är robotar som jobbar efter detaljerade instruktioner, utan tror på frihet under ansvar. För rätt person är detta en enastående möjlighet att utvecklas i ett framtidsföretag som växer på alla kanter!

Placering: Sveavägen i Stockholm

Tillträde: Omgående. Vi tillsätter tjänster löpande så tveka inte att kontakta oss.

Omfattning: Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan:

  • Mejla ett kort personligt brev + CV + löneanspråk till: jobb@bahnhof.net
  • Märk ansökan med: Leveranskoordinator Sthlm
  • Sista ansökningsdag: 31 maj 2022.

Har du frågor? Mejla Louisa Persson, leveranschef företag, på louisa.persson@bahnhof.net.

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

DevOps VoIP

Do you want to work for one of Sweden’s most popular tech companies and be part of a pioneering telephony services department? Apply no later than June 19!

Läs mer

Kommunikatör, Stockholm

Är du orädd och kreativ? Är du en stilsäker skribent som vill stå upp för frihet på nätet? Sök rollen som kommunikatör senast senast 22 maj!

Läs mer