Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Technical Pre-sale i Umeå, Stockholm, Malmö eller Göteborg

Bahnhof är en ledande internet- och telekomoperatör som tillhandahåller bredband och säkra molntjänster till företag och privatpersoner världen över. Vi drivs av en brinnande tro på integritet och internetfrihet, och kämpar varje dag för ett fritt och säkert internet. Just nu expanderar vi inom managerade molntjänster och söker därför en skicklig pre-sale som vill följa med på vår resa!

Om tjänsten

Som pre-sale hos Bahnhof är du den samordnande bryggan mellan teknik- och säljavdelningarna. Du är spindeln i nätet som förstår vad kunderna behöver tekniskt, och hjälper både säljare och tekniker att landa i en färdig lösning. Det är helt enkelt du som paketerar Bahnhofs molntjänster och gör dem säljbara.

Du är problemlösaren som ser till att rätt material och kunskap finns på plats. Ena dagen skriver du tjänstebeskrivningar eller dokumenterar nya tjänster, andra dagen ägnar du åt prissättning och kundsamtal. Tredje dagen uppdaterar du avtal när en säljare plötsligt behöver hjälp med en teknikfråga inför ett säljmöte.

Med oss på Bahnhof får du stor frihet att själv styra dina dagar. Ingen av oss är robotar som jobbar efter detaljerade körscheman, utan vi tar själva stort ansvar för vårt arbete. Självklart hjälper vi varandra, men tjänsten kräver att du är en driven, självgående och gillar att samarbeta med andra.

Om dig

För dig som vill ta plats i ett växande IT-företag med framtiden för sig är det här ett perfekt tillfälle! Som person är du social och besitter djup, teknisk kunskap om molnteknik. Du talar flytande ”teknikerspråk” men gillar lika mycket att prata med kunder – du vet hur man förvandlar teknik till kundnytta.

Du bör ha erfarenhet av försäljning inom IT. Utbildningsbakgrund är i sig mindre viktigt – kanske bygger du servrar på fritiden eller har jobbat inom liknande områden tidigare. Huvudsaken är att du är motiverad, kan teknik och stimuleras av kundkontakt.

Krav:

  • Erfarenhet av försäljning inom IT.
  • Kunskap om servrar/virtualisering.
  • Ett levande teknikintresse.
  • Gillar kundkontakt.

Meriterande:

  • Kunskap om VMware och backup.
  • Erfarenhet av Excel.

Ansökan

För den här tjänsten jobbar du från något av våra kontor i Umeå, Stockholm, Malmö eller Göteborg. Ange i ansökan vilken ort du söker till.

Skicka din ansökan bestående av ett kort personligt brev och CV senast den 27 juni till jobb@bahnhof.net och ange ”Technical Pre-sale” i ämnesraden. Vi kommer att utvärdera sökande löpande, så vänta inte för länge! Om du har frågor, kontakta oss på på jobb@bahnhof.net.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster