Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Vass företagssäljare i Stockholm, Göteborg, Malmö

Bahnhof är en ledande internet- och telekomoperatör som tillhandahåller bredband och säkra molntjänster för både företag och privatpersoner. Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och därför söker vi en skicklig säljare som vill vara med på vår resa!

Vi vänder oss både till dig som är ny i yrket, och dig som har mycket erfarenhet men vill utveckla dina teknik- och affärskunskaper med Sveriges största företag som kundgrupp. Kanske jobbar du idag i ett serviceyrke och vill prova dina vingar inom B2B? Huvudsaken är att du är motiverad och vill utvecklas tillsammans med ett av landets bästa säljteam!

Att vara del av säljteamet innebär mycket eget ansvar. Du planerar själv in kundmöten, skriver egna offerter och tar stora affärer hela vägen till avslut. Om du är rätt person så sporras och inspireras du av att vidareutveckla arbetssätt och komma på nya säljmetoder. Arbetet är krävande, men det ger dig också frihet att själv planera och anpassa din arbetsdag. Det viktigaste för oss är att du har rätt personlighet. Du är en driven, ansvarsfull och positiv ”people person”, med en förmåga att tänka ut nya lösningar. Dessutom är du nyfiken på IT och vill alltid lära dig nya saker.

Ditt arbete kommer utgå ifrån Bahnhofs kontor, men eftersom en stor del av arbetet går ut på att knyta nya kontakter och underhålla relationer kommer du även åka iväg på en del kundmöten och utflykter.

Arbetsuppgifter

 • Bearbetning av kunder
 • Mötesbokning
 • Presentation
 • Offertarbeten
 • Avtalsskrivning
 • Kundvård

Kunskapskrav

 • God problemlösningsförmåga
 • Genuint teknikintresse
 • Initiativförmåga och framåtanda
 • Hög social kompetens
 • Förmåga att upprätta och bibehålla relationer
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Lön
Fast grundlön + provisionsbaserad ersättning.

Placering
Bahnhofs kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Umeå.

Ansökan
Mejla ett kort personligt brev och din CV till jobb@bahnhof.net senast den 16 oktober, och ange “Företagssäljare” samt orten du söker till i ämnesraden. Vi tillsätter tjänster löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor om tjänsten
Vid frågor, kontakta jobb@bahnhof.net.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Skarp B2B-sælger i København

Bahnhof søger en dygtig sælger, der vil være med til at opbygge vores danske kundebase fra start. Send en e-mail med en kort ansøgning og dit CV til jobb@bahnhof.net senest den 26. oktober.

Läs mer

BRF-säljare i Stockholm, Göteborg, Malmö

Bahnhof är i en expansiv fas, och BRF-avdelningen letar därför efter skickliga säljare som vill hänga med på resan! Motiveras du av eget ansvar och vill ta nästa steg i karriären? Då ska du söka tjänsten senast 16 oktober!

Läs mer