Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Skarp B2B-sælger i København

Bahnhof er Sveriges førende internet- og telekommunikationsoperatør, der leverer bredbånd og sikre sky-tjenester til både virksomheder og privatpersoner. Lige nu gennemfører vi en langsigtet satsning i Danmark. Derfor søger vi en dygtig sælger, der vil være med til at opbygge vores danske kundebase fra start!

Vi søger efter dig, der er ny indenfor salgsbranchen, men også dig med meget erfaring, som vil udvikle dine handels- og teknikkundskaber og have Danmarks største virksomheder som kommende kunder. Måske arbejder du i dag i servicebranchen og vil prøve at arbejde med salg? Det vigtigste er, at du er motiveret og vil udvikle dig sammen med et af Skandinaviens bedste salgsteam!

At være en del af salgsteamet indebærer meget ansvar. Du planlægger selv dine kundemøder, udformer dine egne tilbud og sørger for at tage større handler fra start til slut. Hvis du er den rette person til jobbet, så får du inspiration og drive af at videreudvikle arbejdsmåder og finde frem til nye salgsmetoder. Arbejdet er krævende, men du får også frihed til selv at planlægge og tilpasse din arbejdsdag.

Det vigtigste for os er, at du har den rette personlighed. Du er en ambitiøs, ansvarlig og positiv ”people person”, der kan finde nye løsninger. Desuden har du en interesse indenfor i IT og er altid klar på at lære noget nyt. Du vil være ansigtet udadtil for det danske marked og skal derfor også have stærke kommunikationsevner og beherske flydende dansk i skrift og tale.

Eftersom en stor del af arbejdet går ud på at få nye kontakter og opretholde relationer til kunderne, vil du også skulle afsted til en del kundemøder og på ture rundt omkring i Danmark. Din base bliver København og omegn med ugentlige møder på Bahnhofs kontor i Malmø.

Arbejdsopgaver:

 • Arbejde med kunder
 • Mødebookning
 • Præsentationer
 • Udformning af tilbud
 • Skrive aftaler
 • Kundepleje

Krav:

 • Skarp til problemløsning
 • Stor interesse for teknik
 • Være initiativrig og have gåpåmod
 • Høj social kompetence
 • Evnen til at skabe og opretholde relationer
 • Meget gode egenskaber i dansk og engelsk, både i tale og skrift

Meriterende:

 • Brancheerfaring

Løn
Fast grundløn + provision

Placering
København og Malmø.

Ansøgning
Send en e-mail med en kort ansøgning og dit CV til jobb@bahnhof.net senest den 26. oktober og angiv ”B2B-sælger DK” i emne-feltet. Vi ansætter løbende, så tøv ikke med at indsende din ansøgning!

Spørgsmål om stillingen
Kontakt salgschef Filip Berntsson ved spørgsmål til stillingen på telefonnummer (+46) 076-111 01 02 og e-mail, filip.berntsson@bahnhof.net.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

BRF-säljare i Stockholm, Göteborg, Malmö

Bahnhof är i en expansiv fas, och BRF-avdelningen letar därför efter skickliga säljare som vill hänga med på resan! Motiveras du av eget ansvar och vill ta nästa steg i karriären? Då ska du söka tjänsten senast 16 oktober!

Läs mer