Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Ekonomiassistent i Borlänge

Nu söker vi en ekonomiassistent till vårt kontor i Borlänge

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör som erbjuder bredbands- och molntjänster till både företag och privatpersoner. Vi är starkt engagerade i frågor som rör teknik och samhälle, och har vunnit flera priser för Sveriges nöjdaste bredbandskunder. Allt vi gör grundar sig i en vilja att värna privatliv och frihet på nätet samtidigt som vi utvecklar och levererar marknadens bästa tjänster. Just nu är Bahnhof i en expansiv fas, och vi letar därför efter en ekonomiassistent som vill hänga med på vår resa!

Arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Betalningar
  • Avstämning av balanskonton och reskontror

Egenskaper:

Du är en engagerad person som gillar att arbeta strukturerat. Du är positiv och har lätt för att samarbeta med andra, och bidrar till en trevlig stämning på arbetet. Du har en relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi. Erfarenhet av ekonomisystemet Unit4 (tidigare Agresso) är meriterande. Du har en vilja och nyfikenhet att snabbt sätta dig in i bolagets tjänster och verksamhet.

Arbetsplats:

Bahnhofs ekonomiavdelning – och din fasta arbetsplats – är belägen vid Jussi Björlings torg i centrala Borlänge.

Tillträde:

Omgående. Vi tillsätter tjänster löpande så tveka inte att kontakta oss.

Ansökan:

Mejla din ansökan som ett personligt brev, jämte ditt CV, till jobb@bahnhof.net. Märk ansökan med ”ekonomiassistent” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 22 oktober.

Frågor angående tjänsten hänvisas till jobb@bahnhof.net. Märk frågan med “ekonomiassistent”.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Skarp B2B-sælger i København

Bahnhof søger en dygtig sælger, der vil være med til at opbygge vores danske kundebase fra start. Send en e-mail med en kort ansøgning og dit CV til jobb@bahnhof.net senest den 26. oktober.

Läs mer

BRF-säljare i Stockholm, Göteborg, Malmö

Bahnhof är i en expansiv fas, och BRF-avdelningen letar därför efter skickliga säljare som vill hänga med på resan! Motiveras du av eget ansvar och vill ta nästa steg i karriären? Då ska du söka tjänsten senast 16 oktober!

Läs mer