Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Finsktalande medarbetare till kundservice (Umeå, Borlänge, Göteborg)

Är du positiv, finsktalande och brinner för service och teknik? Då kommer du stortrivas hos oss! Bahnhof är en ledande svensk internetoperatör som nu växer kraftigt i Finland. Vi söker därför förstärkning till vårt finsktalande kundservice-team.

Det är du som kommer vara Bahnhofs kontakt med finska privatkunder när de beställer tjänster eller behöver hjälp. Det är ett kreativt arbete som kretsar kring teknik i framkant, med goda möjligheter till egen utveckling. Så passa på att bli Bahnhofs röst i luren!

Vem är du?

  • Du är framåt och social, och du brinner för service och teknik.
  • Du skriver och pratar finska flytande.
  • Du älskar när saker händer snabbt.
  • Du är en problemlösare som vet hur man förklarar svåra grejer på ett enkelt sätt.
  • Du har kanske jobbat på kundtjänst tidigare?
  • Det är bra om du har erfarenhet av internet och nätverk, men det är inget krav.
  • Du har minst gymnasiekompetens.

Vad innebär arbetet?

Du är den person som våra privatkunder ringer eller chattar med när de behöver teknisk hjälp. T ex om internetanslutningen inte fungerar som den ska, eller om de vill veta status för sin internetleverans.

Du jobbar nära ihop med härliga kollegor på något av våra kontor i centrala Umeå, Borlänge eller Göteborg. Den första veckan får du en gedigen utbildning och sen hjälper dina kollegor dig i alla delar av arbetet.

Vi ser till att du kan allt du behöver veta innan du börjar ta samtal. Självklart får du tillgång till vårt gedigna interna kunskapsbibliotek där vi sedan flera år samlat all vår kunskap om tekniska prylar och lösningar på våra kunders frågor.

Hos oss är det högt i tak och god sammanhållning, och du uppmuntras att komma med egna idéer och förslag! Är du driven så finns stora möjligheter att utvecklas i din roll med nya utmaningar och större ansvar.

Om anställningen

  • Provanställning på sex (6) månader, med avsikt att det sedan ska övergå till tillsvidareanställning.
  • Fast lön och övriga förmåner.
  • Arbetet sker på Bahnhofs kontor i Umeå, Borlänge eller Göteborg (ange i ansökan vilken ort du söker till).

Sök jobbet

Ansök senast 23 december och ange Kundtjänst FI samt orten du söker till i ämnesraden.
Mejla ansökan bestående av CV och personligt brev på svenska till: jobb@bahnhof.se

Bahnhof – Internet med sekretess

Bahnhof är en ledande internet- och telekomoperatör som värnar privatliv och frihet på nätet. Vi levererar bredbands- och molntjänster till fler än 450 000 privatpersoner och tiotusentals företag.

Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter, och är djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Account manager B2B – Stockholm

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och därför söker vi en skicklig account manager i Stockholm som vill följa med oss på vår resa. Ansök senast 23 december!

Läs mer

Dyktig B2B-selger i Oslo

Nå gjennomfører vi en langsiktig satsing i Norge. Derfor søker vi etter en dyktig selger som vil være med å bygge opp vår norske kundebase fra start. Send et kort personlig brev og din CV på e-post til jobb@bahnhof.net senest 20. desember!

Läs mer

BRF-säljare (Malmö, Göteborg eller Stockholm)

Bahnhof är i en expansiv fas, och BRF-avdelningen letar därför efter skickliga säljare som vill hänga med på resan! Motiveras du av eget ansvar och vill ta nästa steg i karriären? Då ska du söka tjänsten senast 7 december!

Läs mer

Vass företagssäljare – Borlänge

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och därför söker vi en skicklig företagssäljare i Borlänge som vill följa med oss på vår resa. Ansök senast 3 januari 2023!

Läs mer