Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Driven leveranskoordinator – Stockholm, Umeå

Är du utåtriktad, strukturerad och vill lära dig mer om teknik? Vill du ta plats i ett framtidsföretag och stå upp för friheten på nätet? Bli del av vårt leveransteam! Bahnhof expanderar kraftigt och nu söker vi en skicklig leveranskoordinator som vill följa med på resan.

Om oss

Bahnhof är Sveriges ledande internet- och telekomoperatör med bredbands- och nättjänster i teknisk framkant, både för privatpersoner och företag. Vi kämpar varje dag för våra kärnvärden: nätneutralitet, kommunikationsfrihet och allas rätt till privatliv online.

Om dig

Vi vänder oss både till dig som är helt ny i branschen och dig som är erfaren. Kanske har du tidigare jobbat med IT eller inom kundtjänst? Kanske har du planerat event? Eller så kommer du direkt från gymnasiet och vill starta din karriär med ett omväxlande och utvecklande jobb?

Huvudsaken är att du har rätt personlighet, med ett smittsamt driv och en vilja att lära dig nya saker. Du älskar att hjälpa kunder, och har problemlösning i blodet. Du är strukturerad och noggrann, men också kreativ – du gillar att tänka nytt och komma på nya lösningar!

Om jobbet

Du blir nyckelpersonen som koordinerar tjänsteleveranserna hela vägen från beställning till aktivering. Du har daglig kontakt med kunder, underleverantörer och Bahnhofs olika avdelningar. Alltid med fullt fokus på kundens behov och deadline.

Det är ett varierat och utmanande arbete där mycket händer – ofta oväntat och på en gång! Rollen är därför perfekt för dig som aldrig ger upp, utan tycker om att strukturera ditt arbete och driva projekt i mål. Du kommer också vara med och utveckla avdelningen framåt – vi vill ha din syn på saker!

Exempel på uppgifter:

  • Orderhantering
  • Ta emot inkommande avtal
  • Tidsbokning av installation
  • Beställning av utrustning
  • Hantera leveransförfrågningar

Ansökan

Mejla ett kort personligt brev, ditt CV samt löneanspråk till jobb@bahnhof.net senast den 24 februari, och ange “Leverans” + orten du söker i ämnesraden. Vi tillsätter tjänsten löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Har du frågor? Mejla Louisa Persson, leveranschef företag, på louisa.persson@bahnhof.net

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Dyktig B2B-selger i Oslo

Nå gjennomfører vi en langsiktig satsing i Norge. Derfor søker vi etter en dyktig selger som vil være med å bygge opp vår norske kundebase fra start. Send et kort personlig brev og din CV på e-post til jobb@bahnhof.net senest 9. februar!

Läs mer

Vass företagssäljare – Borlänge

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och därför söker vi en skicklig företagssäljare i Borlänge som vill följa med oss på vår resa. Ansök senast 3 februari 2023!

Läs mer