Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

DC-installationstekniker i Stockholm

Om tjänsten 

Bahnhof expanderar på alla håll och kanter och letar nu efter en DC-installationstekniker till datahallarna i Stockholm. Hallarna innehåller toppmodern hårdvara som ägs av både Bahnhof och kunder och spelar en otroligt viktig roll för många organisationer och privatpersoner runt om i världen.

Rollen inkluderar en bredd av arbetsuppgifter som både direkt och indirekt har med datahallarna att göra. Du kommer få göra alltifrån att installera hårdvara, ta emot tunga paket och hålla rent i datahallarna till att hjälpa kunder som har sin utrustning i hallen, patcha, serva och köra backuper på maskiner och åtgärda problem som kan uppstå med hård- eller mjukvara. Vissa dagar kommer du tillbringa framför en dator och hantera inkommande beställningar, dokumentera incidenter eller spåna på nya tekniska lösningar, och andra dagar kommer du springa runt och installera hårdvara i datahallarna bland annat.

När du börjar kommer du bli upplärd av en erfaren kollega och sakta men säkert växa in i rollen för att till slut ta över ansvaret helt.

Dina kunskaper och egenskaper

Eftersom det här är en roll som direkt arbetar med infrastruktur och nätverk i Bahnhofs datacenter så bör du ha ett gediget teknikintresse, kunna arbeta självständigt och noggrant samt ta egna initiativ när du ser att det finns behov. Eftersom en betydande del av arbetet går ut på kontakt och kommunikation med kollegor, kunder och leverantörer är det även viktigt att du har en god social förmåga.

För den här tjänsten är det väldigt bra ifall du har B-körkort och kan tala flytande svenska och bra engelska. Det är ett plus om du dessutom har någon av de meriterande kunskaperna i listan här nedanför.

Kunskapskrav

  • Flytande behärskning av svenska
  • IT-kunskaper inom Windows, Linux, nätverksteknik, övervakning, serverhårdvara
  • God behärskning av engelska

Meriterande; kunskaper kring

  • B-körkort
  • Kabeldragning, fiber och koppar
  • El/dieselaggregat/Ställverk
  • Kyla/VA

Tjänstens omfattning
Heltidstjänst 100% som inleds med 6 månaders provanställning.

Placering
Din arbetsplats kommer vara på Bahnhofs datacenter i Stockholm.

Ansökan
Mejla din ansökan bestående av ett kort personligt brev + ditt CV till jobb@bahnhof.net senast den 10 februari 2023 och ange ”DC-installation Stockholm” i ämnesraden. Vi kommer att utvärdera sökanden löpande, så vänta inte för länge med att skicka din ansökan!

Om du har några frågor om, skicka även dem till jobb@bahnhof.net

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Dyktig B2B-selger i Oslo

Nå gjennomfører vi en langsiktig satsing i Norge. Derfor søker vi etter en dyktig selger som vil være med å bygge opp vår norske kundebase fra start. Send et kort personlig brev og din CV på e-post til jobb@bahnhof.net senest 9. februar!

Läs mer

Driven leveranskoordinator – Stockholm, Umeå

Är du utåtriktad, strukturerad och vill lära dig mer om teknik? Vill du ta plats i ett framtidsföretag och stå upp för friheten på nätet? Bli del av vårt leveransteam! Bahnhof expanderar kraftigt och nu söker vi en skicklig leveranskoordinator som vill följa med på resan. Ansök senast 24 februari!

Läs mer

Vass företagssäljare – Borlänge

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och därför söker vi en skicklig företagssäljare i Borlänge som vill följa med oss på vår resa. Ansök senast 3 februari 2023!

Läs mer