Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Nätverkstekniker till Cloud infrastructure – Stockholm

Du som vill jobba med ny och spännande teknik – se hit!

Bahnhof är en ledande internetoperatör med bredbands- och nättjänster i teknisk framkant, både för privatpersoner och företag. Vi är en nytänkande aktör som ständigt utmanar de gamla och trötta datacenter-näten! Bahnhof expanderar kraftigt, och vi söker nu en självgående nätverkstekniker till Cloud infrastructure som vill följa med på resan!

Om tjänsten

Som nätverkstekniker ska du känna dig trygg i att arbeta med både hård- och mjukvara och alltid planera för högsta möjliga IT-säkerhet i nätverket. Det kan handla om att drifta, övervaka och underhålla. Arbetet är flexibelt, så det är viktigt att du kan arbeta självgående såväl som tillsammans med andra i olika team. Du bör också ha förmågan att sätta dig in i ny teknik med ett öppet och kreativt synsätt.

Dagens plattformar bygger på hårdvara från flertalet leverantörer som exempelvis Cisco, Huawei, Dell, Nimble och våra virtuella miljöer bygger främst på VMware, HyperV och OpenStack. Du behöver ha erfarenhet av snarlika miljöer, och sannolikt har du arbetat med liknande system och letar nu efter nästa steg i karriären.

För rätt kandidat är detta en enastående chans att ta plats i ett framtidsföretag som växer på alla marknader och är välkänt för sin tekniska kompetens!

Dina kunskaper och egenskaper

Kunskapskrav

  • Felsökning av större nätverksmiljöer
  • Grundläggande kunskaper inom virtualisering (VMware, HyperV, OpenStack)
  • Kunskaper i Routing & Switching eller likvärdig utbildning/erfarenhet
  • Dokumenterad utbildning/erfarenhet i nätverkssäkerhet

Meriterande kunskaper

  • Erfarenhet inom lastbalansering
  • Certifikat i Cisco Certified Network Professional (CCNP) för Data Center eller likvärdig utbildning/erfarenhet
  • Utbildning eller erfarenhet av programmering, framförallt Python och/eller Ansible
  • Utbildning eller erfarenhet inom Cisco Application Centric Infrastructure (ACI)

Omfattning

Heltidstjänst som inleds med 6 månaders provanställning. 

Placering

Du kommer arbeta på Bahnhofs kontor i antingen Stockholm, Göteborg, Malmö eller Umeå.

Ansökan

Mejla ett kort personligt brev och ditt CV till jobb@bahnhof.net senast den 17 februari, och ange “Nätverkstekniker Cloud infrastructure” i ämnesraden. Vi tillsätter tjänsten löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Frågor hänvisas till Max Remes, Head of Network: max.remes@bahnhof.net

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Dyktig B2B-selger i Oslo

Nå gjennomfører vi en langsiktig satsing i Norge. Derfor søker vi etter en dyktig selger som vil være med å bygge opp vår norske kundebase fra start. Send et kort personlig brev og din CV på e-post til jobb@bahnhof.net senest 9. februar!

Läs mer

Driven leveranskoordinator – Stockholm, Umeå

Är du utåtriktad, strukturerad och vill lära dig mer om teknik? Vill du ta plats i ett framtidsföretag och stå upp för friheten på nätet? Bli del av vårt leveransteam! Bahnhof expanderar kraftigt och nu söker vi en skicklig leveranskoordinator som vill följa med på resan. Ansök senast 24 februari!

Läs mer

Vass företagssäljare – Borlänge

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och därför söker vi en skicklig företagssäljare i Borlänge som vill följa med oss på vår resa. Ansök senast 3 februari 2023!

Läs mer