Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Account manager B2B – Stockholm

Bahnhof är en ledande internet- och telekomoperatör som tillhandahåller bredband och säkra molntjänster för både företag och privatpersoner. Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och därför söker vi en skicklig account manager som vill följa med oss på vår resa!

Vi vänder oss till dig som är ny i yrket. Kanske jobbar du idag inom servicebranschen men vill prova dina vingar inom B2B med Sveriges största företag som kundgrupp? Det viktigaste för oss är att du har rätt personlighet. Att du är motiverad och vill utvecklas tillsammans med ett av landets bästa säljteam!

Att vara en account manager innebär mycket eget ansvar. Du planerar själv in dina kundmöten, skriver egna avtal och tar stora affärer hela vägen till avslut. Om du är rätt person sporras och inspireras du av att vidareutveckla ditt arbetssätt och komma på nya säljmetoder. Arbetet är krävande, men det ger dig också frihet att själv planera och anpassa din arbetsdag. Du är en driven, ansvarsfull, positiv person med en förmåga att tänka ut nya lösningar och vill ständigt lära dig nya saker.

Arbetsuppgifter

 • Administrativa uppgifter
 • Bearbetning av kunder
 • Mötesbokning
 • Presentation
 • Avtalsskrivning
 • Kundvård

Kunskapskrav

 • God problemlösningsförmåga
 • Initiativförmåga och framåtanda
 • Hög social kompetens
 • Förmåga att upprätta och bibehålla relationer
 • God kommunikationsförmåga i svenska och engelska, i både tal och skrift

Lön

Fast grundlön + provisionsbaserad ersättning.

Placering

Ditt arbete kommer att utgå från Bahnhofs kontor på Sveavägen i Stockholm.

Ansökan

Mejla ett personligt brev och ditt CV till jobb@bahnhof.net senast den 2 juni, och ange “Account manager Stockholm” i ämnesraden. Vi tillsätter tjänsten löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Frågor hänvisas till Robin Mattisson. Mejla dem till robin.mattisson@bahnhof.net eller ring 076-111 01 59.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och/eller rekryteringsföretag.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Dyktig B2B-selger i Oslo

Nå gjennomfører vi en langsiktig satsing i Norge. Derfor søker vi etter en dyktig selger som vil være med å bygge opp vår norske kundebase fra start. Send et kort personlig brev og din CV på e-post til jobb@bahnhof.net senest 9. juni!

Läs mer

Bahnhofs delårsrapport Q3 2021

Det tredje kvartalet 2021 i sammanfattning Omsättning: 407,0 Mkr (367,2 Mkr)Resultat före avskrivningar (EBITDA): 62,3 Mkr (55,6 Mkr)Rörelseresultat (EBIT): 48,2 Mkr (42,2 Mkr)Resultat efter skatt: 38,7 Mkr (33,6 Mkr)Resultatet efter skatt per aktie: 0,36 SEK (0,31 SEK)Nettomarginal: 11,8%  (11,5%) Läs fullständig rapport som PDF.

Läs mer