Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Dyktig B2B-selger i Oslo

Bahnhof er Sveriges ledende internett- og teleoperatør, som leverer bredbånd og sikre skytjenester for både bedrifter og privatpersoner. Akkurat nå gjennomfører vi en langsiktig satsing i Norge. Derfor søker vi etter en dyktig selger som vil være med å bygge opp vår norske kundebase fra start!

Vi henvender oss både til de som er nye i salgsfaget, og de som har mye erfaring men ønsker å utvikle sine tekniske og forretningsmessige ferdigheter med Norges største selskap som kundegruppe. Kanskje du for tiden jobber i et serviceyrke og ønsker å prøve dine vinger innen salg? Hovedsaken er at du er motivert og ønsker å utvikle deg sammen med et av de beste salgsteamene i Norden!

Å være en del av salgsteamet betyr mye personlig ansvar. Du planlegger kundemøter selv, skriver dine egne tilbud og tar store avtaler hele veien til gjennomføring. Er du rett person vil du bli ansporet og inspirert til å videreutvikle arbeidsmetoder og komme med nye salgsmetoder. Arbeidet er krevende, men gir deg også frihet til å planlegge og tilpasse arbeidsdagen selv.

Det viktigste for oss er at du har den rette personligheten. Du er en målbevisst, ansvarsbevisst og positiv “people person” med evne til å komme med nye  løsninger. I tillegg er du nysgjerrig på IT og har alltid lyst til å lære nye ting. Siden du vil være en nøkkelperson for det norske markedet, må du også ha sterke kommunikasjonsevner og beherske norsk godt både i tale og skrift.

Siden en stor del av arbeidet består i å knytte nye kontakter og vedlikeholde relasjoner, skal du på en rekke kundemøter og ekskursjoner rundt i Norge. Din base vil være Oslo og omegn, men det hender også at du besøker våre svenske kontorer.

Arbeidsoppgaver

 • Behandling av kunder
 • Møtebooking
 • Presentasjon
 • Anbudsarbeid
 • Kontraktskriving
 • Kundeservice

Kunnskapskrav

 • Gode problemløsningsevner
 • Genuin interesse for teknologi
 • Initiativ og fremtidsrettet tenkning
 • Høy sosial kompetanse
 • Evne til å etablere og vedlikeholde relasjoner
 • Meget gode kunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Meriterende:

 • Bransjeerfaring

Lønn
Fast grunnlønn + provisjonsbasert godtgjørelse.

Sted:
Oslo (reise til Bahnhofs svenske kontor er mulig).

Søknad
Send et kort personlig brev og din CV på e-post til jobb@bahnhof.net senest 10. juni, og sett “Selger Norge” i emnefeltet. Vi fyller stillingen fortløpende, så ikke vent med å sende inn din søknad.

Har du spørsmål, kontakt Filip Berntsson, salgssjef, på 076-111 01 02 eller filip.berntsson@bahnhof.net.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Account manager B2B – Stockholm

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och därför söker vi en skicklig account manager i Stockholm som vill följa med oss på vår resa. Ansök senast 2 juni!

Läs mer

Bahnhofs delårsrapport Q3 2021

Det tredje kvartalet 2021 i sammanfattning Omsättning: 407,0 Mkr (367,2 Mkr)Resultat före avskrivningar (EBITDA): 62,3 Mkr (55,6 Mkr)Rörelseresultat (EBIT): 48,2 Mkr (42,2 Mkr)Resultat efter skatt: 38,7 Mkr (33,6 Mkr)Resultatet efter skatt per aktie: 0,36 SEK (0,31 SEK)Nettomarginal: 11,8%  (11,5%) Läs fullständig rapport som PDF.

Läs mer