Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Nätverkstekniker – Stockholm

Om Bahnhof

Bahnhof är en ledande internetoperatör med bredbands- och nättjänster i teknisk framkant, både för privatpersoner och företag. Vi är en nytänkande aktör som ständigt utmanar de gamla och trötta datacenter-näten! Just nu expanderar Bahnhof kraftigt, och söker därför en nätverkstekniker med en kreativ ådra som kan bidra till vårt nätverksteam. Någon som är redo att ta Bahnhofs nätverk till nästa nivå.

Om tjänsten

Vi söker en person som har grundläggande kunskap inom routing och switching och som kan arbeta med processer och metodisk förbättring av nätverksinfrastruktur. Du behöver även ha kunskap om nätverkssäkerhet då du kommer ansvara för att nätverket är skyddat mot eventuella hot och attacker.

För att trivas i rollen som nätverkstekniker hos oss krävs det att du är kreativ och kan tänka utanför boxen när det gäller problemlösning. Du är också en självständig person som kan arbeta på egen hand såväl som i ett team. Vi värdesätter också att du är kommunikativ och tycker om att samarbeta med andra.

Krav

  • Grundläggande teknisk kunskap inom routing och switching
  • Kunskaper inom nätverkssäkerhet
  • Förmågan att på ett metodiskt sätt arbeta med processer
  • Kreativ problemlösningsförmåga
  • Självständigt arbete
  • God kommunikationsförmåga

Vi erbjuder dig en stimulerande och utmanande roll där du får möjlighet att utveckla din tekniska kompetens, samtidigt som du blir en del av Bahnhofs resa mot att bli Nordens snabbaste och kraftfullaste nätverk. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, förmåner och en trevlig arbetsmiljö med en blandning av tekniska experter och kreativa själar.

Placering

Du kommer att utgå från Bahnhofs huvudkvarter på Sveavägen i Stockholm.

Ansökan

Om du är intresserad av rollen, vänligen skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev till jobb@bahnhof.net. Döp mejlet till ”Nätverkstekniker”. Ansök senast 25 september. Vi ser fram emot att höra från dig!

Frågor hänvisas till Dan Larsson, Head of Network: dan.larsson@bahnhof.net

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Account manager BRF – Göteborg, Malmö

Bahnhof är i en expansiv fas, och BRF-avdelningen letar därför efter en skicklig account manager som vill hänga med på resan! Motiveras du av eget ansvar och vill ta nästa steg i karriären? Då ska du söka tjänsten senast 15 oktober!

Läs mer

Account manager B2B – Stockholm

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och därför söker vi en skicklig account manager i Stockholm som vill följa med oss på vår resa. Ansök senast 30 september!

Läs mer

SysOps-tekniker – Göteborg, Malmö

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och söker en driven DevOps-tekniker till vår avdelning för managerade tjänster. Ta en unik chans att bli del av ett teknikföretag på stark frammarsch! Ansök senast 30 september.

Läs mer