Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Driven tekniker till Bahnhof NOC – Umeå

Om oss

Bahnhof är en ledande internet- och telekomoperatör som tillhandahåller bredband och säkra molntjänster för både företag och privatpersoner. Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, söker därför en ny medarbetare till vår NOC-avdelning i Umeå!

Om NOC

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som NOC-tekniker kommer vara att bevaka och hantera larm i våra övervakningssystem, där du ansvarar för att upptäcka avvikande händelser och utföra initial felsökning vid incidenter och avbrott. I detta ingår även felsäkning och problemhantering, där målet är att nå en hög lösningsrad vid första kontakt.

Du kommer att spela en nyckelroll i att stärka våra företagskunders bild av Bahnhof som företag och Bahnhofs företagstjänster. Här ges en chans att vara med att bygga upp och utveckla helt nya rutiner och processer tillsammans med resten av organisationen när vi nu lägger in nästa växel på vår företagsresa.

Vad söker vi?

Vi söker personer som brinner för att analysera problem, felsöka och hitta effektiva lösningar. Du är en engagerad medarbetare som inte är rädd för att tänka utanför boxen, du älskar att ta dig an utmaningar och inte är rädd för att hugga i när det behövs! Vi värderar kundnöjdhet högt och ser gärna att du som söker är serviceminded och alltid har kunden och dess verksamhet i fokus. Mest troligt har du som söker ett brinnande teknikintresse och är nu redo att ta nästa steg i karriären. Vi förväntar oss inte att du redan kan allt som krävs för att lyckas på NOC – Du kommer långt bara du har viljan att lära dig och utvecklas!

Meriterande kunskaper

·     Kunskap inom att diagnostisera server- eller nätverkslarm

·     Systematiskt tänk och god felsökningsmetodik

·     Relevant utbildning inom nätverksteknik

·     Kunskaper inom Cisco och Huawei

Placering

Arbetsplatsen kommer vara där du vill, antingen på plats på något av våra kontor eller i din egen hemmiljö.

Omfattning

Vår NOC är bemannad 24/7 365 dagar om året och arbetar därför i skift enligt överenskommet schema.

Ersättning

Individuell lönesättning. OB- och övertidsersättning tillkommer enligt policy.

Ansökan

Mejla ditt personliga brev + CV till jobb@bahnhof.net senast den 5/10 och döp mejlet till “NOC”. Vi intervjuar och utvärderar sökanden löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Eventuella frågor hänvisas till Julia Marklund, Kundtjänstchef Företag: julia.marklund@bahnhof.net

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Account manager BRF – Göteborg, Malmö

Bahnhof är i en expansiv fas, och BRF-avdelningen letar därför efter en skicklig account manager som vill hänga med på resan! Motiveras du av eget ansvar och vill ta nästa steg i karriären? Då ska du söka tjänsten senast 15 oktober!

Läs mer

Account manager B2B – Stockholm

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och därför söker vi en skicklig account manager i Stockholm som vill följa med oss på vår resa. Ansök senast 30 september!

Läs mer

SysOps-tekniker – Göteborg, Malmö

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och söker en driven DevOps-tekniker till vår avdelning för managerade tjänster. Ta en unik chans att bli del av ett teknikföretag på stark frammarsch! Ansök senast 30 september.

Läs mer

Nätverkstekniker – Stockholm

Just nu expanderar Bahnhof kraftigt, och söker därför en nätverkstekniker med en kreativ ådra som kan bidra till vårt nätverksteam. Ansök senast 25 september!

Läs mer