Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Installationstekniker fastighetsnät – Göteborg

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör som erbjuder bredbands- och molntjänster till både företag och privatpersoner. Vi är starkt engagerade i frågor som rör teknik och samhälle, och har vunnit flera priser för Sveriges nöjdaste bredbandskunder. Allt vi gör grundar sig i en vilja att värna privatliv och frihet på nätet samtidigt som vi utvecklar och levererar marknadens bästa tjänster. Just nu är Bahnhof i en expansiv fas, och vi letar därför efter en installationstekniker till fastighetsnätsgrupp som vill hänga med på vår resa!

Om tjänsten

Är du en problemlösare? Är du en social och nyfiken person som älskar att lära dig nya saker? Då kommer du att stortrivas i Bahnhofs fastighetsnätsgrupp i Göteborg, som just nu är på jakt efter ytterligare en installationstekniker! Ingen erfarenhet krävs, för oss är det viktigast att hitta rätt person. Är det du?

Du kommer huvudsakligen installera och dra fiber- samt kopparkablar till företag, bostadsrättsföreningar och i våra egna datahallar. Du kommer bland annat att få lära dig hur man svetsar fiber, kontakterar kopparkablar samt hur kabeldragning går till. Bahnhof tror inte på detaljstyrning – ingen av oss är robotar som jobbar efter detaljerade instruktioner, utan du kommer få tänka mycket själv vilket är både utmanande och roligt. Ingen dag är den andra lik.

Dina kunskaper och egenskaper

Vi söker någon som är social och kan bemöta våra kunder på ett pedagogiskt sätt. Du värdesätter bra service och noggrannhet, har en god samarbetsförmåga kombinerat med ett starkt eget driv. Ingen yrkeserfarenhet krävs för att söka detta jobb, vi kommer att lära upp dig på plats. Så om du är en ung tjej eller kille som har ett stort driv att utvecklas, tveka då inte att söka denna tjänst!

Kunskapskrav

  • B-körkort 

Tjänstens omfattning

Heltidstjänst som inleds med 6 månader provanställning.

Placering

Tjänsten utgår ifrån Bahnhofs kontor på Klädpressaregatan 1, Göteborg.

Ersättning

Fast månadslön.

Ansökan

Skicka din ansökan + CV + löneanspråk till jobb@bahnhof.se. Märk ämnesraden med: Install FN GBG. Sista dag att ansöka: 4/10–2023. Vi genomför intervjuer löpande och det är därför möjligt att tjänsten tillsätts före sista ansökningsdatum – vänta därför inte med att skicka in just din ansökan. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Frågor om tjänsten skickar du också till jobb@bahnhof.se!

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Account manager BRF – Göteborg, Malmö

Bahnhof är i en expansiv fas, och BRF-avdelningen letar därför efter en skicklig account manager som vill hänga med på resan! Motiveras du av eget ansvar och vill ta nästa steg i karriären? Då ska du söka tjänsten senast 15 oktober!

Läs mer

Account manager B2B – Stockholm

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och därför söker vi en skicklig account manager i Stockholm som vill följa med oss på vår resa. Ansök senast 30 september!

Läs mer

SysOps-tekniker – Göteborg, Malmö

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och söker en driven DevOps-tekniker till vår avdelning för managerade tjänster. Ta en unik chans att bli del av ett teknikföretag på stark frammarsch! Ansök senast 30 september.

Läs mer

Nätverkstekniker – Stockholm

Just nu expanderar Bahnhof kraftigt, och söker därför en nätverkstekniker med en kreativ ådra som kan bidra till vårt nätverksteam. Ansök senast 25 september!

Läs mer