Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Junior installationstekniker (vikariat) – Göteborg

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör som erbjuder bredbands- och molntjänster till både företag och privatpersoner. Vi är starkt engagerade i frågor som rör teknik och samhälle, och har vunnit flera priser för Sveriges nöjdaste bredbandskunder. Allt vi gör grundar sig i en vilja att värna privatliv och frihet på nätet samtidigt som vi utvecklar och levererar marknadens bästa tjänster. Just nu är Bahnhof i en expansiv fas, och vi söker därför en junior installationstekniker till ett vikariat med goda chanser till förlängning!

Om tjänsten

Du kommer huvudsakligen arbeta med att installera fysiska fiberanslutningar till företag, bostadsrättsföreningar och enstaka privatkunder. Därutöver kommer du fungera som en extra resurs vid andra installationer tillsammans med resten av installationsteamet. Majoriteten av ditt dagliga arbete kommer vara i Göteborg med omnejd, men det kan dyka upp något enstaka uppdrag som ligger en längre bilresa bort.

Även om installationsteamet ofta arbetar isär och åker ut i fält på varsitt håll finns det i grund och botten en nära sammanhållning och en prestigelös attityd som innebär att alla hjälper varandra när det behövs.


Dina kunskaper och egenskaper
Vi söker någon som är social och kan bemöta våra kunder på ett pedagogiskt sätt. Du värdesätter bra service och noggrannhet, har en god samarbetsförmåga kombinerat med ett starkt eget driv. Ingen yrkeserfarenhet krävs för att söka detta vikariat, vi kommer att lära upp dig på plats. Så om du är en ung tjej eller kille som har ett stort driv att utvecklas, tveka då inte att söka denna tjänst!

Kunskapskrav

– B-Körkort

Placering
Tjänsten utgår ifrån Bahnhofs kontor på Klädpressaregatan 1, Göteborg.

Omfattning
Vikariat på heltid fram till 2024-12-13 med möjlighet till förlängning.

Ersättning

Fast månadslön.

Ansökan

Skicka din ansökan + CV + löneanspråk till jobb@bahnhof.se. Märk ämnesraden med: Vikariat install GBG. Sista dag att ansöka: 4/10–2023. Vi genomför intervjuer löpande och det är därför möjligt att tjänsten tillsätts före sista ansökningsdatum – vänta därför inte med att skicka in just din ansökan. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Frågor om tjänsten skickar du också till jobb@bahnhof.se!

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Account manager BRF – Göteborg, Malmö

Bahnhof är i en expansiv fas, och BRF-avdelningen letar därför efter en skicklig account manager som vill hänga med på resan! Motiveras du av eget ansvar och vill ta nästa steg i karriären? Då ska du söka tjänsten senast 15 oktober!

Läs mer

Account manager B2B – Stockholm

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och därför söker vi en skicklig account manager i Stockholm som vill följa med oss på vår resa. Ansök senast 30 september!

Läs mer

SysOps-tekniker – Göteborg, Malmö

Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och söker en driven DevOps-tekniker till vår avdelning för managerade tjänster. Ta en unik chans att bli del av ett teknikföretag på stark frammarsch! Ansök senast 30 september.

Läs mer

Nätverkstekniker – Stockholm

Just nu expanderar Bahnhof kraftigt, och söker därför en nätverkstekniker med en kreativ ådra som kan bidra till vårt nätverksteam. Ansök senast 25 september!

Läs mer