Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Senior nätverkstekniker – Stockholm

Om Bahnhof

Bahnhof är en ledande internetoperatör med bredbands- och nättjänster i teknisk framkant, både för privatpersoner och företag. Vi är en nytänkande aktör som ständigt utmanar de gamla och trötta datacenter-näten! Just nu expanderar Bahnhof kraftigt, och söker därför en erfaren nätverkstekniker med en kreativ ådra som kan bidra till vårt nätverksteam. Någon som är redo att ta Bahnhofs nätverk till nästa nivå.

Om tjänsten

Vi söker en person som har djupgående tekniska kunskaper inom operatörsnät och som kan arbeta med processer och metodisk förbättring av nätverksinfrastrukturen. Som senior nätverkstekniker kommer du att ansvara för hanteringen och underhållet av vårt nät, och säkerställa dess stabilitet och säkerhet.

Rollen kräver en stor kreativitet samt förmågan att se på tekniska problem från olika perspektiv. Hitta innovativa lösningar som tar Bahnhofs nätverk till nästa nivå.  Du är en självständig person som kan arbeta på egen hand såväl som i ett team. Vi värdesätter också att du är kommunikativ och tycker om att samarbeta med andra.

Krav

  • Erfarenhet av att utveckla och hantera operatörsnätverk
  • Motsvarande erfarenhet och/eller utbildning till CCIE
  • Djupgående kunskaper/erfarenheter inom MPLS, BGP, WDM, EVPN och BNG
  • Förmåga att arbeta projektdrivet och samarbeta med andra tekniska experter

Vi erbjuder dig en stimulerande och utmanande roll där du får möjlighet att utveckla din tekniska kompetens, samtidigt som du blir en del av Bahnhofs resa mot att bli Nordens snabbaste och kraftfullaste nätverk. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, förmåner och en trevlig arbetsmiljö med en blandning av tekniska experter och kreativa själar.

Placering

Du kommer att utgå från Bahnhofs huvudkvarter på Sveavägen i Stockholm.

Ansökan

Om du är intresserad av rollen, vänligen skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev till jobb@bahnhof.net. Döp mejlet till ”Senior nätverkstekniker”. Ansök senast 1 december. Vi ser fram emot att höra från dig!

Frågor hänvisas till Dan Larsson, Head of Network: dan.larsson@bahnhof.net

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Junior grafisk designer – Stockholm

Bahnhof är Sveriges ledande internet- och cloud-leverantör som tillhandahåller bredband och säkra molntjänster för både företag och privatpersoner. Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och söker därför en junior grafisk designer till vår kommunikationsavdelning. Sök senast 20/12!

Läs mer

Executive Business Management Trainee – Stockholm

Är du vår nästa generations ledare? Inled din karriär som Executive Business Management Trainee hos Bahnhof, där du kommer utbildas till att få det som krävs för att leda en av Sveriges största internetoperatörer! Ansök senast 30 november.

Läs mer