Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Junior grafisk designer – Stockholm

Om oss
Bahnhof är Sveriges ledande internet- och cloud-leverantör som tillhandahåller bredband och säkra molntjänster för både företag och privatpersoner. Just nu expanderar vi kraftigt på flera områden, och söker därför en junior grafisk designer till vår kommunikationsavdelning!

Tjänsten
I din roll kommer du jobba nära vår Art Director med att producera material för både tryck och webb, allt från flyers till Bahnhofs hemsidor och sociala medier. Du kommer även ansvara för att ta fram marknadsföringsmaterial till mässor och företagsevent. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan exempelvis vara att designa våra olika kontors skyltfönster, sköta kontakten med tryckerifirmor och bildsätta Bahnhofs kvartalsrapporter.

Det är ett varierat och givande arbete, som kräver kreativt tänkande tillsammans med en stark estetisk fingertoppskänsla. Vi är en liten avdelning som alltid hjälper varandra, men stor vikt läggs på individuellt ansvar. Man släpper inte en grej förrän den är i mål, helt enkelt.

Om dig
Vi söker en uppfinningsrik och prestigelös person, någon som förstår att marknadsföring är ett lagarbete med högt i tak – inga idéer är för dumma. Du är effektiv, orädd och ständigt nyfiken på att pusha gränserna för vad visuell kommunikation kan vara.

Branscherfarenhet är i sig mindre viktigt, för oss är personlighet och din förmåga viktigare. Vi tror även att du är intresserad av ämnen som ligger nära Bahnhof: innovation, teknik, personlig integritet och yttrandefrihet. Är du den vi söker?

Krav:

  • Kunskaper i Adobe Suite – särskilt InDesign, Illustrator och Photoshop.
  • Erfarenhet av design och illustration i någon form.
  • Talar flytande svenska.

Meriterande:

  • Van att jobba med skriftlig kommunikation, exempelvis copywriting.
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område.

Omfattning
Tjänsten är på deltid, 50 – 80 procent – det som passar dig bäst, och börjar med en 6 månaders provanställning.

Placering
Du kommer att sitta vid vårt huvudkontor på Sveavägen i Stockholm.

Ansökan
Mejla CV, portfolio samt personligt brev till jobb@bahnhof.net. Märk ämnesraden med ”Junior designer”. Sista ansökningsdag är 20/12–2023. Vi genomför intervjuer löpande och det är därför möjligt att tjänsten tillsätts före sista ansökningsdatum – vänta därför inte med att skicka in just din ansökan. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Frågor om tjänsten hänvisas till Anna Grape, Art Director: anna.grape@bahnhof.net

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Executive Business Management Trainee – Stockholm

Är du vår nästa generations ledare? Inled din karriär som Executive Business Management Trainee hos Bahnhof, där du kommer utbildas till att få det som krävs för att leda en av Sveriges största internetoperatörer! Ansök senast 30 november.

Läs mer