Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Regionansvarig B2B, Göteborg

Bahnhof är Sveriges ledande internet- och molntjänstleverantör som erbjuder bredband och säkra molntjänster till både företag och privatkunder. Nu söker vi en engagerad regionansvarig att leda säljteamet i Göteborg!

Om jobbet
Som regionansvarig blir det du som ansvarar för att öka företagets marknadsandelar i regionen. Du kommer ingå i Bahnhofs säljledningsgrupp och leda ett tiotal säljare på vårt kontor i Göteborg. Du har budgetansvar för regionen och säkerställer att vi når våra mål.

Det här är en tjänst för dig som tar tag i saker! Du kommer analysera marknadstrender, konkurrenter och kundbehov för att medverka vid strategiska beslut på ledningsnivå. Du kommer också bistå med information till kommunikationsavdelningen, så att de kan skapa effektiva marknadsföringsaktiviteter.

I personalansvaret ingår dagliga avstämningar, enskilda medarbetarmöten med resultatuppföljning, lönesamtal och eventuell rekrytering – men även personalutveckling och motivationshöjande insatser. Därför är det viktigt att du är närvarande på vårt Göteborgskontor och deltar i stort och smått.

Om dig
Vi söker dig som har ett ödmjukt förhållningssätt och trivs i en sammanhållen kontorskultur. Du har arbetat i en säljorganisation med ledarskap tidigare, men känner kanske att du inte fått blomma ut till din fulla potential.

Dina personliga egenskaper väger tungt – de är helt avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början, men du ska vara positiv och ha en vilja att ständigt förbättras som ledare. Du gillar att vara kreativ i att lösa problem och ständigt utveckla nya idéer för hur vi ökar våra marknadsandelar i regionen.

Du kommer ha tydliga mål och inkluderar teamet för att uppnå dem. Ja, på Bahnhof strävar vi efter att skapa fler ledare – inte följare. Du kommer att behöva ta beslut, vara fokuserad på resultat och hålla både dig själv och teamet motiverat. Du kommer att misslyckas innan du når framgång – det viktigaste är att du aldrig ger upp!

Ansökan
Skicka ett kort personligt brev och CV till jobb@bahnhof.net senast den 29 februari. Ange “Regionansvarig B2B” i ämnesraden. Vi tillsätter tjänsten löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Har du frågor? Kontakta Robin Mattisson, Head of Sales: robin.mattisson@bahnhof.net

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Gruppchef privatkundtjänst – Umeå

Just nu är Bahnhof i en expansiv fas, och vi letar därför efter en gruppchef till kundtjänsten i Umeå som älskar utmaningar och brinner för att ge bästa tänkbara service till Bahnhofs kunder! Ansök senast 10 mars!

Läs mer

Kommunikationschef – Stockholm

Är du orädd och kreativ? Är du en person som är väldigt bra på att lyfta andra människor, och vågar släppa fram nya vilda idéer? Bahnhof söker nu en fartfylld och ungdomligt sinnad kommunikationschef till vårt kontor i Stockholm. Ansök senast 11 mars!

Läs mer

Account manager BRF – Göteborg och Malmö

Bahnhof är i en expansiv fas, och BRF-avdelningen letar därför efter en skicklig account manager som vill hänga med på resan! Motiveras du av eget ansvar och vill ta nästa steg i karriären? Då ska du söka tjänsten senast 17 mars!

Läs mer