Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Installationstekniker fastighetsnät – Stockholm

Om oss

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör som erbjuder bredbands- och molntjänster till både företag och privatpersoner. Vi är starkt engagerade i frågor som rör teknik och samhälle, och har vunnit flera priser för Sveriges nöjdaste bredbandskunder. Allt vi gör grundar sig i en vilja att värna privatliv och frihet på nätet samtidigt som vi utvecklar och levererar marknadens bästa tjänster. Just nu är Bahnhof i en expansiv fas, och vi letar därför efter en installationstekniker till vår fastighetsnätgrupp Stockholm som vill hänga med på vår resa!

Om tjänsten

Är du en problemlösare? Är du en social och nyfiken person som älskar att lära dig nya saker? Då kommer du att stortrivas i Bahnhofs fastighetsnätsgrupp i Stockholm, som just nu är på jakt efter ytterligare en installationstekniker! Är det du?

Du kommer huvudsakligen installera och dra fiber- samt kopparkablar till företag och bostadsrättsföreningar. Bahnhof tror inte på detaljstyrning – ingen av oss är robotar som jobbar efter detaljerade instruktioner, utan du kommer få tänka mycket själv vilket är både utmanande och roligt. Ingen dag är den andra lik.

Dina kunskaper och egenskaper

Vi söker någon som är social och kan bemöta våra kunder på ett pedagogiskt sätt. Du värdesätter bra service och noggrannhet, har en god samarbetsförmåga kombinerat med ett starkt eget driv. Vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet som installationstekniker eller andra liknande yrken.

Kunskapskrav

 • B-körkort 
 • Behärska svenska i tal och skrift
 • Yrkeserfarenhet från samma/likvärdigt yrke

Meriterande kunskaper

 • Fibersvetsning
 • Kabeldragning
 • Fastighetsnät koppar/fiber 

Mycket meriterande kunskaper

 • Kopparbaserat spridningsnät
 • Blåsfibersystem
 • OTDR & effektmätning
 • Terminering fiber
 • Wifi

Tjänstens omfattning

Heltidstjänst som inleds med 6 månader provanställning.

Placering

Tjänsten utgår ifrån Bahnhofs kontor på Pionen i centrala Stockholm.

Ersättning

Fast månadslön.

Skicka din ansökan + CV + löneanspråk till jobb@bahnhof.se. Märk ämnesraden med: Installation FN Sthlm. Sista dag att ansöka: 10/3–2024. Vi genomför intervjuer löpande och det är därför möjligt att tjänsten tillsätts före sista ansökningsdatum – vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Frågor om tjänsten hänvisas också till jobb@bahnhof.se.

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Gruppchef privatkundtjänst – Umeå

Just nu är Bahnhof i en expansiv fas, och vi letar därför efter en gruppchef till kundtjänsten i Umeå som älskar utmaningar och brinner för att ge bästa tänkbara service till Bahnhofs kunder! Ansök senast 10 mars!

Läs mer

Kommunikationschef – Stockholm

Är du orädd och kreativ? Är du en person som är väldigt bra på att lyfta andra människor, och vågar släppa fram nya vilda idéer? Bahnhof söker nu en fartfylld och ungdomligt sinnad kommunikationschef till vårt kontor i Stockholm. Ansök senast 11 mars!

Läs mer

Regionansvarig B2B, Göteborg

Bahnhof är Sveriges ledande internet- och molntjänstleverantör som erbjuder bredband och säkra molntjänster till både företag och privatkunder. Nu söker vi en engagerad regionansvarig att leda säljteamet i Göteborg! Ansök senast 29 februari.

Läs mer

Account manager BRF – Göteborg och Malmö

Bahnhof är i en expansiv fas, och BRF-avdelningen letar därför efter en skicklig account manager som vill hänga med på resan! Motiveras du av eget ansvar och vill ta nästa steg i karriären? Då ska du söka tjänsten senast 17 mars!

Läs mer