Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Produktägare, Stockholm

Brinner du för att driva systemutveckling? Vill du stå upp för frihet på internet? Nu söker vi på Bahnhof förstärkning till vårt utvecklingsteam!

Om tjänsten

I rollen som produktägare kommer du att ingå i ett tvärfunktionellt team och leda företagets utvecklingsarbete, hela vägen från beställning till leverans. Vi jobbar främst i våra egenutvecklade system vilket ger dig stor frihet och möjlighet att vara med och forma den framtida inriktningen. Du trivs i en samarbetsinriktad och dynamisk miljö där du jobbar nära både kollegor och kunder, såväl i Sverige som internationellt.

Några exempel på arbetsuppgifter

– Ansvara för att staka upp mål och inriktning för tjänsteaktivering både internt och externt.

– Leda arbetet med integrationer mot primärt stadsnät och leverantörer av infrastruktur och/eller andra underliggande tjänster.

– Utvärdera och utveckla processer i nära samarbete med våra utvecklare och marknadsavdelning.

– Vara drivande i arbetet med Bahnhofs fortsatta etablering utomlands.

Om dig

Du har tidigare erfarenhet från att arbeta i utvecklingsteam och ett brett intresse för internet och hur det fungerar. Bakgrund inom telekom och logistik är meriterande, men inget krav. Du behärskar både engelska och svenska flytande, såväl i tal som i skrift.

Omfattning

Heltidstjänst med 6 månaders provanställning vid Bahnhofs kontor på Sveavägen 41 mitt i Stockholm. Tillträde omgående.

Ansökan

Mejla ansökan märkt ”Produktägare” till jobb@bahnhof.net senast den 5 juni 2024, inklusive personligt brev och CV.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte för länge!

Om Bahnhof

Bahnhof levererar bredband och molntjänster till hundratusentals privatpersoner och företag. Vi värnar individen och friheten på nätet. Våra kärnvärden är nätneutralitet, kommunikationsfrihet och rätten till ett privatliv. Vi är orädda och tar ställning i samhällsdebatten.

Har du frågor?

Mejla Markus Waldén på markus.walden@bahnhof.net.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

Installationstekniker fastighetsnät – Stockholm

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör som erbjuder bredbands- och molntjänster till både företag och privatpersoner. Vi är starkt engagerade i frågor som rör teknik och samhälle, och har vunnit flera priser för Sveriges nöjdaste bredbandskunder. Nu senast vid 2024

Läs mer

DC-installationstekniker, Stockholm

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör som erbjuder bredbands- och molntjänster till både företag och privatpersoner. Vi är starkt engagerade i frågor som rör teknik och samhälle, och har vunnit flera priser för Sveriges nöjdaste bredbandskunder. Allt vi gör grundar

Läs mer

Management Trainee

Är du vår nästa generations ledare? Inled din karriär som Executive Business Management Trainee hos Bahnhof, där du kommer utbildas till att få det som krävs för att leda en av Sveriges största internetoperatörer! Om trainee-platsenDu kommer under din tid

Läs mer