Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Senior grafisk designer – Stockholm

Dog is surfing on the net. Join him!

Bahnhof är en svensk internetleverantör som värdesätter integritet och yttrandefrihet på nätet. Vi erbjuder bredband och säkra molntjänster för företag och privatpersoner, och äger ett flertal datacenter runt om i Sverige. Nu letar vi efter dig som vill bidra med din expertis inom digital design och vara en av nyckelpersonerna för Bahnhofs visuella identitet. Låter det som en utmaning i din smak? Vi ser fram emot att höras!

Ta en unik chans att bli en del av ett teknikföretag på stark frammarsch i Europa!

Om tjänsten

Bahnhof expanderar och det gör även kommunikationsavdelningen. På kommunikation jobbar vi som en blandning av en redaktion och en designbyrå och nu söker vi ytterligare en grafiker som vill kliva på det digitala tåget ut i Europa.  Om du är en grafisk designer och illustratör med humor och kärlek för den digitala världen kommer du att trivas hos oss.  

Hos oss kommer du att:

  • förstärka och utveckla Bahnhofs visuella identitet och varumärke digitalt
  • ha lead och ansvara för utformningen av våra webbplatser. Du kommer att designa, användartesta och justera användargränssnitt.
  • illustrera och berätta i bild
  • har du fler ess i rockärmen som du vill bidra med? Hos oss får du den möjligheten!

Kunskap och utbildning

Vi tror att du har en relevant utbildning från universitet eller yrkeshögskola inom grafisk design, digital design, UI/UX eller liknande. Du är en illustratör som med enkelhet kan berätta i bilder. Du har minst fem års erfarenhet inom digital design och du tar utan problem en kul idé och förverkligar den.

Trots din digitala ådra gillar du att ses IRL och är en schysst lagspelare som gillar att jobba nära verksamheten, affären och kollegorna. Om du dessutom är en doer med driv som gillar utmaningar så kommer du passa in hos oss. Du skriver och pratar svenska och engelska obehindrat, och om du även kan finska, norska eller tyska är det ett stort plus.

Du har en hög nivå inom:

  • branding
  • grafisk design, digital design, UI/UX eller liknande
  • illustrationer och bildskapande
  • SketchUp, Blender och Figma samt skicklig i Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign) eller motsvarande
  • WordPress och Elementor

Placering

Du kommer att jobba på vårt centrala kontor i Stockholm.

Omfattning

Heltidstjänst som inleds med en 6 månader provanställning.

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@bahnhof.net senast 31 juli. Berätta varför du vill jobba hos oss, bifoga ett urval av vad du gjort tidigare och gärna ditt CV också.

Ange ”Senior grafiker” i ämnesraden. Intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan!

Frågor om tjänsten hänvisas till Anya Alenberg, kommunikationschef: anya.alenberg@bahnhof.net

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och/eller rekryteringsföretag.

Ansök nu

Ladda upp CV och bilagor. (Du kan välja flera filer samtidigt.)

Alla våra lediga tjänster

Leveranskoordinator – Stockholm

Är du strukturerad, utåtriktad och vill lära dig mer om teknik? Vill du ta plats i ett växande IT-företag och leverera Nordens bästa bredband? Bli del av vårt leveransteam! Bahnhof expanderar kraftigt, och nu söker vi en ny leveranskoordinator som

Läs mer

DC-installationstekniker, Stockholm

Som DC-installatör kommer du göra allt från att installera hårdvara till att hjälpa kunder som har sin utrustning i hallen, köra backuper på maskiner och åtgärda problem som kan uppstå med hård- eller mjukvara. Sök senast 31 juli.

Läs mer