Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Leveranskoordinator – Stockholm

Är du strukturerad, utåtriktad och vill lära dig mer om teknik? Vill du ta plats i ett växande IT-företag och leverera Nordens bästa bredband? Bli del av vårt leveransteam! Bahnhof expanderar kraftigt, och nu söker vi en ny leveranskoordinator som vill utvecklas tillsammans med oss.

Om oss

Bahnhof är Sveriges ledande internet- och telekomoperatör med nättjänster i teknisk framkant, både för privatpersoner och företag. Vi arbetar varje dag för våra kärnvärden: nätneutralitet, kommunikationsfrihet och allas rätt till privatliv online.

Om dig

Vi vänder oss både till dig som är helt ny i branschen och dig med erfarenhet. Kanske har du tidigare jobbat med IT eller kundtjänst? Kanske har du planerat event? Eller så kommer du direkt från gymnasiet och vill starta karriären med ett utvecklande jobb?

Huvudsaken är att du är engagerad, ansvarsfull och gillar att lära dig nya saker. Du tycker om problemlösning och lär från dina erfarenheter. Du är strukturerad och noggrann, men också kreativ – du följer gärna rutiner, men tänker ut nya lösningar när det krävs.

Om jobbet

Du blir nyckelpersonen som koordinerar tjänsteleveranserna hela vägen från beställning till aktivering, både till företag och bostadsrättsföreningar. Du har daglig kontakt med kunder, underleverantörer och Bahnhofs olika avdelningar – alltid med fokus på kundens behov. Riskerar en leverans att inte bli klar i tid? Då gäller det att vara påhittig och ta initiativ!

Det är ett varierat och utmanande arbete där mycket händer – ofta oväntat och på en gång. Rollen är därför perfekt för dig som tycker om att själv strukturera ditt arbete och driva projekt i mål. Du kommer också vara med och utveckla avdelningen framåt – vi vill ha din syn på saker!

Exempel på uppgifter:

  • Hantera inkommande beställningar, avtal och förfrågningar
  • Boka installationer
  • Beställa utrustning
  • Hålla kunden uppdaterad

Ansökan

Mejla ett kort personligt brev och CV till jobb@bahnhof.net senast den 2024-08-16. Ange “Leverans” i ämnesraden. Vi tillsätter tjänsten löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Har du frågor? Mejla Louisa Persson, leveranschef företag, på louisa.persson@bahnhof.net

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Ansök nu

Ladda upp CV och bilagor. (Du kan välja flera filer samtidigt.)

Alla våra lediga tjänster

DC-installationstekniker, Stockholm

Som DC-installatör kommer du göra allt från att installera hårdvara till att hjälpa kunder som har sin utrustning i hallen, köra backuper på maskiner och åtgärda problem som kan uppstå med hård- eller mjukvara. Sök senast 31 juli.

Läs mer