Streaming, play och TV
Bäst på streaming och play!

Vi tittar inte längre på TV som vi brukade. Istället streamar vi serier på Netflix och roliga klipp på Youtube. Nästan alla har minst en smart-TV hemma.

Om vi någon gång tittar på ”vanlig TV”, så gör vi även det i appar som SVT Play, TV4 Play, Discovery+ och ViaPlay. De flesta av oss kopplar inte ens in antennsladden.

Fastighetsägare och föreningar väljer därför bort ”TV på gammalt vis”. Istället låter man de boende välja vad de vill titta på och vilka appar de ska använda.

Bahnhof är Sveriges bästa leverantör av bredband för streaming och play – med ett eget fibernät som är optimerat för framtiden.

Vilka ”vanliga” TV-kanaler kan jag få streamade?
Idag behöver man varken antennsladd eller TV-abonnemang för att se de populäraste svenska TV-kanalerna. Du kan redan nu se SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal 5 och många fler kanaler i din smart-TV, på datorn och i mobilen.
SVT Play
channels
channels
channels
channels
channels
Titta gratis på svtplay.se
Discovery+
channels
channels
channels
channels
channels
channels
channels
channels
channels
channels
och många fler..
Beställ på discoveryplus.se
C More
channels
channels
channels
channels
channels
channels
Beställ på cmore.se
Viaplay
channels
channels
channels
channels
Beställ på viaplay.se
Varför är ”vanlig TV” på väg att försvinna?
Du betalar överpris
Fastighetsägare, föreningar och boende märker att de betalar dyrt för kanaler som ingen tittar på. Några få TV-kanaler står för över 70% av tittande, det övriga tittandet är spritt över 30 kanaler.

(* Källa: MMS Årsrapport 2020: SVT1, SVT2, TV4, Kanal 5, Sjuan och TV12 står tillsammans för >70% av tittartiden.)
Det är stökigt och struligt
Vanlig TV kräver sladdar och boxar som både stökar ner och samlar damm. Med streaming och play-tjänster slipper du fula och jobbiga sladdhärvor, och du får bättre ljud och bild.
Inlåsning under lång tid
Idag låser TV-leverantörerna in föreningar och fastighetsägare i långa och dyra TV-avtal. Vi tror istället på öppna lösningar där boende helt själva väljer vad de vill ha, utan långa avtalstider.
Både streaming och ”TV på gammalt vis”!

Bahnhof ger fastighetsägare, föreningar och boende det bästa av två världar.

Idag vill nästan alla ha streaming och play, men vi erbjuder självklart även vanlig TV med box för de i huset som fortfarande vill ha det. Bra grundpaket med SVT1, SVT2, TV4, och många tilläggskanaler.

Beställ nu!
Ring oss på 010-510 00 00 för att beställa, eller maila oss på brf@bahnhof.net
Kontakta oss så berättar vi mer

Fyll i formuläret, ring 010-510 00 00 eller maila oss på brf@bahnhof.net