Bygg- och fastighetsbolag
Framtidens fastigheter redan idag

Vi bygger och sköter fibernät för alla typer av fastigheter. Snabbt, säkert och stabilt bredband med alla tjänster som behövs för effektiv fastighetsförvalning.

Anpassade lösningar med allt från enkel internetanslutning till avancerad IoT-teknik i nät som är förberedda för 5G.

Specialerbjudande!

Wireless Buildings
– Gemensamt WiFi i hela huset

Just nu: Specialerbjudande för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar!

Beställ bredband till fastigheten och få 15% rabatt på trådlöst WiFi i husets gemensamma utrymmen med vår tjänst Wireless Buildings.

Blixtsnabbt bredband 1 eller 10 Gbit/s och trådlös uppkoppling i alla delar av huset: på gården, i fritidsrum och på alla våningsplan.

Läs mer och beställ nu!

Höj värdet på affären
Samla hela er nätlösning hos oss och sänk era kostnader. Höj hyresintäkterna med våra tjänster och bli en mer attraktiv hyresvärd.
Bäst i Sverige
Fler än 400 000 hushåll och företag är idag anslutna till Bahnhof. Vi har högst kundnöjdhet och har utnämnts till Sveriges bästa internetoperatör.
Kundservice med jour 24/7
Kundservice helt i egen regi. Vi outsourcar inget och vi använder inte bemanningsföretag. Våra egna jourbilar står beredda att rycka ut direkt om problem skulle uppstå.
Bostadshus
Kontor
Industri
Butik
Digital förvaltning
Digitalisera all fastighetsförvaltning med de senaste tjänsterna. Allt ifrån WiFi och bredband till låssystem och automatisk övervakning av el- och uppvärmning.
5G och WiFi
Förbered era fastigheter för 5G och anslut er till Bahnhofs rikstäckande höghastighetsnät. Låg latency och högsta möjliga hastighet. Med anpassad SLA.
Mycket mer än bredband
Direkt access till alla tjänster i våra datacenter. Skydda er trafik med vår brandvägg och ge alla hyresgäster tillgång till en komplett IT-miljö i Bahnhofs moln.
Klimatsmart och miljövänligt

Alla våra datacenter är certifierade av Triple Green och uppfyller höga krav på miljövänlighet och förnybar energi. Bland annat återvinns värmen i våra datacenter till fjärrvärmenätet.

Kontakta oss så berättar vi mer

Fyll i formuläret, ring 010-510 00 00 eller maila oss på sales@bahnhof.net