Datacenter
Datacenter
Moderna, driftsäkra och hållbara datacenter i Sverige

Flytta företagets IT-miljö till våra toppsäkra och klimatsmarta datahallar. Här är dina data garanterat svensklagrade i anläggningar med redundant energiförsörjning och brandskydd.

Självklart behåller du full kontroll över både din miljö och dina data, men du slipper bekymra dig för serverdrift. Du får maximal upptid, oslagbar driftsäkerhet och Sveriges snabbaste IP-nät.

Colocation

Toppmoderna och miljöanpassade datacenter mitt i Sveriges storstäder. Våra datacenter är direkt anslutna till vårt landstäckande nät och du får därför extremt låga åtkomsttider till din utrustning.

Remote Hands - Vi sköter underhållet i datahallen

Få hjälp på plats i våra datacenter och spara tid, pengar och huvudvärk. Vi hjälper dig med allt från enkelt fysiskt underhåll av en server till mer avancerade installationer och backup - dygnet runt och hela året.

Spara restid och slipp onödig nertid - låt oss underhålla din IT-miljö på plats.

Säkert och tillgängligt
Säkra toppmoderna anläggningar i alla landets större städer - med direkt anslutning till Bahnhofs rikstäckande nät för snabb access.
Hållbart
Våra datacenter är utformade för miljövänlighet - i flera våra anläggningar återvinner vi överskottsvärmen och levererar den tillbaka till fjärrvärmenätet.
Under svensk lag
Din data förvaras i svenska hallar som lyder under svensk grundlag med skydd mot utländsk avlyssning och utlämning av data till tredjepart.
Kontakta oss för beställning och offert

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom en arbetsdag. Du kan också ringa oss på 010-510 00 00,
maila oss på sales@bahnhof.se.