Datacenter
Datacenter
Moderna, driftsäkra och hållbara datacenter i Sverige

Flytta företagets IT-miljö till Bahnhofs egna toppsäkra och klimatsmarta datahallar mitt i Sveriges större städer. Våra datacenter är utformade av våra egna specialister och bemannas av vår egen personal. Våra anläggningar uppfyller extra höga krav på reservkraft, kylsystem och säkerhet.

Hos oss har du full kontroll över din miljö och dina data samtidigt som du slipper bekymra dig för den dagliga driften av din server-miljö. I våra datacenter får du maximal upptid, extra hög driftsäkerhet och självklart direkt anslutning till vårt rikstäckande nät.

Colocation

Toppmoderna och miljöanpassade datacenter mitt i Sveriges storstäder. Våra datacenter är direkt anslutna till vårt landstäckande nät och du får därför extremt låga åtkomsttider till din utrustning.

Remote Hands - Vi sköter underhållet i datahallen

Få hjälp på plats i våra datacenter och spara tid, pengar och huvudvärk. Vi hjälper dig med allt från enkelt fysiskt underhåll av en server till mer avancerade installationer och backup - dygnet runt och hela året.

Spara restid och slipp onödig nertid - låt oss underhålla din IT-miljö på plats.

Säkert och tillgängligt
Toppmoderna datacenter belägna mitt i stadskärnan i Stockholm och Malmö med direkt anslutning till Bahnhofs rikstäckande nät.
Hållbart
Vi återvinner överskottsvärmen från flera av våra datacenter och levererar den tillbaka till fjärrvärmenätet.
Under svensk lag
Alla våra anläggningar ligger i Sverige och lyder därför under svensk lag med starkt skydd mot avlyssning och utlämning av data.
Kontakta oss så berättar vi mer

Fyll i formuläret, ring 010-510 00 00 eller maila oss på sales@bahnhof.net.