SD-Wan
SD-Wan
Sänk era kostnader och styr ert nät smidigt

I takt med att en allt större del av företagens IT-miljö läggs upp i molnet så ställs nya krav på våra nätverk. Bahnhof SD-WAN är en snabb och flexibel nätverkslösning som du enkelt kan skala upp och bygga ut.

Anslut kontor snabbt och utan dyra investeringar, var de än ligger och hur de än är anslutna till internet. Trafiken i nätet styr du centralt: välj vilken trafik som ska prioriteras och vilka säkerhetsregler som ska gälla.

Våra SD-WAN-lösningar passar både mindre och större företag - kontakta oss direkt så berättar vi mer.

Standardlösning

Logiken i nätet (kontrollplanet) är skild ifrån trafiken (dataplanet) och nätet kontrolleras helt oberoende av den underliggande, fysiska infrastrukturen. Allt styrs centralt och nätet kan därför göras om både snabbare och enklare jämfört med mer traditionella lösningar.

SD-WAN

Sajterna i nätverket ansluter via gateways som vi konfigurerar och skickar till varje kontor. När de kopplar upp sig blir de direkt en del av företagets nät - inget arbete eller konfigurering behöver göras på plats.

Vi ansluter er också smidigt till applikationer i det publika molnet och de blir direkt en del av ditt nät. Vi stödjer alla större molnplattformar, t ex Azure och AWS.

Hybrid-lösning
SD-WAN
I en hybrid-lösning har nätverkssajterna flera internet-anslutningar och med SD-WAN bestämmer du vilken trafik som ska gå över vilken anslutning. IP-telefoni kan gå över en dedikerad anslutning och lättare trafik kan gå över den vanliga internet-anslutningen. Alla anslutningar stöds, även mobilt/4G.
Varför SD-WAN?
Application Aware Routing - styr din trafik smart

Bestäm vilken trafik som ska ha företräde. Ge t ex affärskritiska applikationer förtur framför konsument-tjänster som Youtube och Facebook.

Alla typer av internet-anslutningar

Alla kontor med internet-anslutning blir en del av nätet. Vilken operatör spelar ingen roll. Använd dedikerad fiber, vanlig bredbands-uppkoppling, 4G/LTE eller till och med DSL.

All trafik är säker

Trafiken är alltid säker eftersom den krypteras med IPSEC. Data och applikationer är skyddade från insyn oavsett hur kontoret eller arbetsplatsen är ansluten.

Alltid online

Med SD-WAN kan trafiken automatiskt läggas om från en anslutning till en annan direkt om någon av anslutningarna skulle gå ner.

Kontinuerlig övervakning

Vi sköter övervakningen av ditt nät och ger dig rapporter över status. Du har alltid full kontroll över vad som händer i nätet och kan snabbt åtgärda eventuella fel.

Sätt upp nya kontor snabbt och enkelt

Anslut nya och temporära sajter snabbare än någonsin. Du kan till exempel snabbt sätta upp en popup-butiker med skyddad trafik för betalningar.

Kontakta oss så berättar vi mer

Fyll i formuläret, ring 010-510 00 00 eller maila oss på sales@bahnhof.net.