Jobba hos oss
Vi söker dig som
- tror på kommunikationsfrihet
- går snabbt från ord till handling
- tycker att integritet på internet är viktigt
Vill du jobba med oss?

Bahnhof har försvarat sekretess och integritet på internet sedan 1994. Maximal säkerhet mot avlyssning, företagsspionage och andra intrång i friheten och den privata sfären – det är Bahnhofs löfte. Vi är i ständig utveckling, och är alltid på jakt efter nya förmågor.

När vi rekryterar tittar vi dels på din formella bakgrund, men framför allt på vem och hur du är som person. Du bör vara samhällsintresserad, ha grundläggande teknisk kunskap och nyfikenhet och dela våra värderingar och ställningstaganden i frågor som rör yttrandefrihet och integritet på nätet. Om detta passar in på dig – då passar du kanske in hos oss!

Ansök till någon av våra lediga tjänster i listan här nedan, eller skicka en spontanansökan till jobb@bahnhof.net där du berättar lite mer om dig själv.

Som Bahnhofare får du individuell kompetensutveckling, spännande arbetsmiljö, möjlighet att byta tjänst inom företaget, friskvårdsbidrag samt jul-och sommarfester! Bahnhof är rankad #25 av Sveriges mest eftertraktade arbetsplatser 2019 bland studenter inom Data/IT i Universums årliga Företagsbarometer. Bli en Bahnhofare du med!

Lediga tjänster
Spontanansökan

Intresserad av att arbeta på Bahnhof men det finns inga lediga jobb som matchar din profil? Tveka inte att skicka en spontanansökan till jobb@bahnhof.net eller fyll i formuläret nedan.