Jobba hos oss
Vi söker dig som
- tror på kommunikationsfrihet
- går snabbt från ord till handling
- tycker att integritet på internet är viktigt
Äntligen! Nu kan du söka jobb som säljchef till Bahnhof
Publicerad 2020-06-10 13:41
Äntligen! Nu kan du söka jobb som säljchef till Bahnhof

 

- Vill du vara med och bygga framtidens internetoperatör?

Det här är ett av Sveriges roligaste IT-jobb, och samtidigt ett av de mest krävande. Du ska förena kreativitet, och ett passionerat intresse för nya möjligheter på marknaden, med ett gediget affärssinne och professionalitet.

Men viktigast av allt är förmågan att få andra att växa; att kunna bygga ett riktigt starkt lag! Det är därför heller inte helt avgörande att du är expert på teknik. Personliga egenskaper, stort engagemang och eget driv betyder allt för att lyckas hos oss. Din roll är att få människorna att växa och prestera riktigt bra resultat.

Du kommer att leda våra erfarna företagssäljare med arbetsplatser i Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge och Umeå. Vi har regionalt ansvariga som du kommer att jobba nära med både som stöd, och som bollplank.

Hur är jobbet?

Du tar täten i vårt säljteam (med säljare på flera orter i Sverige) men vi börjar med en grundlig introduktion, där du får bekanta dig närmare med olika delar i verksamheten.

Även om du inte jobbat som IT-specialist med till exempel nättjänster kommer vi göra allt för att du ska få bästa möjliga förutsättningar att lyckas. Vi värdesätter ett högt och händelserikt tempo, som särskilt passar dig som trivs med förändringar och ett klimat av nyskapande.

Du har förstås personalansvar och hjälper dina regionala grupper och ansvariga att nå sina mål. Du får medarbetarna att nå sin fulla potential både genom kompetensutveckling och genom att vara en förebild i arbetet för andra. Vi har säljteam som drivs under eget resultatansvar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge och Umeå. Totalt är vi idag ett gäng på ungefär 30 seniora företagssäljare.

Vi har arbetsplatser i centrala city i Stockholm. Vi jobbar såklart med distanstjänster som vi både använder för oss själva, och samtidigt erbjuder våra kunder. Du kommer att jobba tillsammans med oss på huvudkontoret nära Hötorget. Din närmaste chef är VD, och du ingår i ledningsgruppen för Bahnhof.

Vem passar hos oss?

Du ska både vara en jordnära och praktisk ”doer”, som älskar att hugga i där det behövs, och du ska samtidigt kunna se bortom vardagen och forma nya strategier med nya affärslösningar. Du får gärna vara en tävlingsmänniska som drivs av en stark vilja att se resultat. Men det är fullt tillåtet att också ha humor.

Eftersom IT-branschen är en mansdominerad sfär uppmuntrar vi kvinnliga sökande till arbetet. Vi tror att en arbetsplats med blandade kompetenser och individer är bäst. I slutändan kommer förstås din personliga kompetens och dina personliga kvaliteter väga tyngst, oavsett om du är man, kvinna eller något annat. 

Kompetenskrav

Det viktigaste kompetenskravet är en vilja och nyfikenhet att snabbt sätta sig in i bolagets tjänster. Du har en relevant utbildnings- och arbetslivserfarenhet inom försäljning med inriktning IT tjänster. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda personal. Det är det personliga anlaget och engagemanget som kommer avgöra. Du måste få med dig både våra riktigt erfarna rävar, och de som är mer nya i sin roll.

Du måste dela våra grundvärderingar om frihet på nätet, personlig integritet och en vilja att låta tekniken stå i människans tjänst.

Löneanspråk och ansökan

Lönen kommer att bestå av både en grundlön och en del som är resultatbaserad. Ange gärna om du själv vilken förväntad målbild du har på lön. Mejla din ansökan bestående av ett personligt brev och CV till VD på adress jobb@bahnhof.net Om du vill veta mer om jobbet och praktiska detaljer tala med Fredrik Markenhorn, regional säljansvarig Stockholm, 076-1110178.

Ansök senast den 31 juli, men det kan hända att vi anställer någon innan ansökningsperioden är slut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Rekryteringsföretag? Nej tack!

Om Bahnhof

Bahnhof är ett profilstarkt företag med starka värderingar om frihet på nätet och internet som redskap i människans tjänst. Vi bygger idag bredbandstjänster och molntjänster till både företag och privatpersoner. Bahnhof är verksamma i hela Sverige och siktar nu mot den internationella marknaden för nya typer av moln- och kommunikationstjänster.

I många frågor är vi djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt. Koncernen omsätter 1,5 miljarder milliarder kronor, och visar sedan många år en långsiktigt och uthållig tillväxt, med positiva rörelsemarginaler. VI värdesätter samtidigt att behålla det lilla bolagets själ i det stora, där vi jobbar med en organisation som bygger på personlig frihet men också stort ansvarstagande av den enskilde medarbetaren.

Ansök nu