Jobba hos oss
Vi söker dig som
- tror på kommunikationsfrihet
- går snabbt från ord till handling
- tycker att integritet på internet är viktigt
LEDIG TJÄNST: Utvecklingschef i Stockholm
Publicerad 2020-09-09 10:53
LEDIG TJÄNST: Utvecklingschef i Stockholm


Vill du vara med och förändra världen? Nu behöver vi dig som kan ta plats mitt i teknikrevolutionen!


Bahnhof är ett starkt ideologiskt drivet företag, och det vill vi ska avspeglas i de tjänster vi erbjuder våra kunder i Sverige - och utomlands. Vi vill revolutionera telekomvärlden genom att erbjuda större valfrihet, och större makt, för användarna över den egna kommunikationen.

Din uppgift är att leda några olika team som jobbar med teknisk utveckling, och du bör därför trivas som inspiratör och gilla att väcka den nyfikenhet som kan utmana gamla sanningar. Du är den som är med oss och river den ”kinesiska muren”, och stoppar Donald Trumps ”Cloud Act”. Målet är att bygga prestandatjänster där målet är en fri och oberoende kommunikation, utan blockeringar och filter. Och att göra det genom att erbjuda tjänster folk verkligen gillar.

Allt vilar på kod. Med det perspektivet ska du utveckla och designa nya kommunikationstjänster och applikationer, och automatisera och effektivisera redan befintliga processer. Vi jobbar i mindre grupper i projektform enligt arbetsmodellen ”DevOps”, där innovationer och affärsnytta alltid står i fokus.

Du är förmodligen en starkt kreativ och öppen person. Du kan rentav vara ganska ”färsk”.
Du har ett lekfullt sinnelag och gillar att experimentera med nya och gamla grejor. Hellre än att bara prata vill du bygga saker, och du gillar att bygga och bygga om bara för att se om det funkar, även om nåt kanske går sönder ibland.

Du behöver inte vara en ledare som gått den långa vägen. Du förstår att ledarskap bygger på förmågan att förändra, snarare än att förvalta. Utöver det är du prestigelös och har ett jordnära förhållningssätt där vardagen också består av kompromisser, och du gillar att samarbeta både med gamla ”rävar” och kunskapstörstande nykomlingar.

Du har såklart en gedigen teknisk grund som gör dig bekväm i en roll där du förstår och behärskar de områden och de kompetenskrav vi listar här nedan:

  • Du gillar att driva team i projekt, och du har erfarenhet av personalansvar.
  • Du är själv en systemutvecklare eller backend-utvecklare. Du är nyfiken och har ofta egna idéer – där tjänsterna är i fokus.
  • Du har erfarenhet av systemdesign, kodning, scriptning (gärna Python) och applikationsutveckling.
  • Övergripande erfarenhet av kunddatabaser, kundportaler, cloudtjänster – och framför allt en känsla för hur allt hänger ihop
  • Intresse för användarvänlighet och affärsnytta
  • Bonuskunskap: erfarenhet från telekomoperatörvärlden

Din placering

Du kommer vara placerad på Bahnhofs huvudkontor i centrala Stockholm.

Din ansökan

Skriv redan idag ihop några personliga rader om varför du är rätt person för jobbet – samt ordna ett kortfattat CV med din bakgrund, och skicka din ansökan med rubriken ”Utvecklingschef" till jobb@bahnhof.net allra senast den 29 september 2020. Ange gärna dina löneanspråk i ansökan, eller för all del något annat du tycker är kritiskt att föra fram i detta sammanhang. 

(Vi rekryterar löpande – och om du långt senare råkar googla upp denna annons, kasta in en ansökan ändå, konstigare saker har hänt).

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Ansök nu