Jobba hos oss
Vi söker dig som
- tror på kommunikationsfrihet
- går snabbt från ord till handling
- tycker att integritet på internet är viktigt
LEDIG TJÄNST: Nätverkstekniker - teknisk leverans i Stockholm eller Borlänge
Publicerad 2020-11-09 14:28
LEDIG TJÄNST: Nätverkstekniker - teknisk leverans i Stockholm eller Borlänge


Om tjänsten och avdelningen

Avdelningen för teknisk leverans inom Bahnhof är en grupp med stor teknisk kompetens och god samarbetsdynamik. Den växer snabbt och söker nu en lovande nätverkstekniker som kan hjälpa oss att leverera våra olika nätverkstjänster.

Vårt nät är byggt till mestadels med hårdvara från Cisco i det aktiva lagret och underliggande WDM-teknik. Din uppgift är att se till att våra existerande och nya kunder får internettjänster av den höga kvalitet som Bahnhof är kända för. 

Dina kunskaper och egenskaper

Vi söker dig som triggas av snabba svängar och förändringar, som älskar att möta användarens behov och verkligen brinner för att bygga tjänster utöver det vanliga på ett nytänkande och kreativt sätt. 

Du är motiverad att utvecklas inom nätverksteknik och fördjupar dig gärna i ny teknik och nya system. Vi förväntar oss att du kan konfigurera, felsöka och designa L2 samt L3 IP-nätverk till våra kunder, och att du har kunskaper om nätverkssäkerhet och brandväggar. Och utöver att kunna använda våra befintliga system och lösningar ska du även ha en förmåga och ett driv att utveckla och effektivisera existerande arbetssätt och rutiner. 

Då du kommer ha en hel del kontakt med kunder samt övriga delar av företaget måste du även vara skicklig på att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten kan både passa dig som är helt nyutbildad eller dig som redan har arbetat med närliggande arbetsuppgifter i flera år, vi är öppna för förslag!

Kunskapskrav

  • Certifikat i Cisco Certified Network Associate Routing & Switching (CCNA) eller likvärdig utbildning/erfarenhet
  • Utbildning/erfarenhet inom routing – OSPF/BGP.
  • Kunskap om/erfarenhet av felsökning av större nätverksmiljöer.
  • Förmåga att formulera och designa nätverkslösningar, både inom L2 samt L3.

Meriterande kunskaper

  • Arbetslivserfarenhet från liknande tjänst, drifterfarenhet.
  • Certifikat i Cisco Certified Network Professional (CCNP) Routing & Switching eller likvärdig utbildning/erfarenhet.
  • Utbildning eller erfarenhet av programmering, framför allt Python och/eller Ansible

Placering

Placeringsort för denna tjänst är i Stockholm alternativt Borlänge, det beror på var du befinner dig!

Omfattning

Heltidstjänst om 100% som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten rapporterar till bolagets chef för Teknisk Leverans.

Ansökan

Mejla din ansökan bestående av ett kort personligt brev + CV till jobb@bahnhof.net senast 15 december 2020 och döp mejlet till ”Nätverkstekniker Teknisk Leverans”.

Vi kommer utvärdera sökanden löpande, och det kan hända att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att mejla Max Remes, chef för avdelningen teknisk leverans, på max.remes@bahnhof.net.

Om Bahnhof

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör. Vi producerar bredbandstjänster och molntjänster i datahallar till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter. I många frågor är vi djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt. Vi har ett fokus som innebär att vi värnar privatliv och frihet på nätet. 

Bahnhof erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling, och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö. Våra olikheter är vår styrka. 

 

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Ansök nu