Jobba hos oss
Vi söker dig som
- tror på kommunikationsfrihet
- går snabbt från ord till handling
- tycker att integritet på internet är viktigt
Bahnhof söker tekniskt och affärsinriktade säljare till Malmö!
Publicerad 2021-05-17 10:19
Bahnhof söker tekniskt och affärsinriktade säljare till Malmö!


Tag plats i en framtidsbransch! 
Bahnhof söker tekniskt och affärsinriktade säljare till Malmö.

  • Cloud
  • Bredband
  • Datacenter

 

Nu växer Bahnhof stort! Vi expanderar kraftigt på flera områden, och vi behöver därför utveckla och förstärka vår säljkår.

Vi söker därför ett antal hungriga och drivna säljare som vill ta plats i en riktig framtidsbransch, och samtidigt själva växa och utvecklas med bolaget. Tjänsterna handlar om bredband, datacenter och en satsning på molnbaserad infrastruktur till företag.

Bahnhof är ett profilstarkt bolag som brinner för ny teknik. Vi bygger affärer och relationer genom att hjälpa våra kunder med riktigt vassa tekniska lösningar. 

Du jobbar i en kreativ vardag där du utvecklas, och själv är med och tar fram helhetslösningar till våra samarbetspartners och kunder.

Vi vänder oss i vår rekrytering både till dig som är relativt ny i yrket, och till mer erfarna säljare, som vill finputsa teknik- och affärskunskaper med en kundgrupp som innefattar några av Sveriges största företag.

Oavsett din bakgrund vill vi ge dig riktigt bra förutsättningar att lyckas. Därför kommer du få utbildning i både IT-tjänster och säljteknik, och en egen kundportfölj med kunder att utgå ifrån.

Bahnhof jobbar med specialiserade affärsområden i ”team”, som alla ansvarar för varsitt område. Just nu satsar vi extra på molntjänster och datacenter (colocation). Men vårt största affärsområde är bredband för företag.

Dina egenskaper och din bakgrund

För oss är dina personliga egenskaper viktigare än din formella bakgrund. Det viktigaste är att du är en pålitlig och effektiv ”people person” som triggas av resultat och siffror.

Vi tror att du jobbat något år som säljare eller bara har en naturlig fallenhet för sälj och att du är ansvarsfull och mycket skicklig på att knyta kontakter. Du är affärsman, inte ordermottagare.

För att lyckas i rollen bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, och behärska konsten att förklara och övertyga.

Det är förstås också meriterande om du har intresse och kunskap om tekniska tjänster (särskilt cloud och behärskar IaaS, PaaS och SaaS).

Bahnhof är en stark förespråkare av integritet och sekretess, och vi förväntar oss därför att du även har förmågan att bevara förtroenden och företagshemligheter. 

Till dig som är en ”gammal räv” i vår egen bransch: Tag chansen och pröva vingarna hos vad som förmodligen är en av världens mest profilstarka operatörer!

Det praktiska

Placering: Du kommer att jobba i team från vår arbetsplats i centrala Malmö. 

Tillträde: Omgående.

Omfattning och villkor: Heltid, 6 månaders provanställning. Grundlön och provisionsbaserad ersättning. Garantiprovision under utbildningen.

Ansökan: Mejla ett kort personligt brev och din CV till jobb@bahnhof.net senast den 17 juni 2021, och döp mejlet till "Företagssäljare". Vi tillsätter tjänster löpande så tveka inte att kontakta oss. Läser du denna annons när ansökningstid gått ut, sänd en spontanansökan!

Frågor om tjänsten: Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Peter Högberg på 076-111 01 51 eller peter.hogberg@bahnhof.net 

Rekryteringsföretag: Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag. Ring inte!

Ansök nu