Jobba hos oss
Vi söker dig som
- tror på kommunikationsfrihet
- går snabbt från ord till handling
- tycker att integritet på internet är viktigt
LEDIG TJÄNST: Nätverkstekniker (managerade tjänster) i Stockholm
Publicerad 2021-07-19 09:59
LEDIG TJÄNST: Nätverkstekniker (managerade tjänster) i Stockholm


Välkommen till Bahnhof! Hos oss är det högt tempo och en rolig vardag som gäller – samtidigt som vi levererar Sveriges bästa
nättjänster till våra kunder.

Du kommer att ingå i avdelningen Teknisk Leverans, ett team med stor teknisk kompetens och mycket god gruppdynamik inom teamet.

Ditt primära fokusområde kommer att vara vår del av managerade nät, med fokus på kontorsnätslösningar. Det innebär nyuppsättningar samt optimering av trådlösa nätverk (Wi-Fi), konfiguration av brandväggs-regler (L4-L7), samt felsökning av kundspecifika nätverkslösningar.

Dina kunskaper och egenskaper

Vi söker dig med stort intresse av att vidareutvecklas inom nätverksteknik, som gärna fördjupar dig i ny teknik och system och brinner för att felsöka nätverksproblem av varierande storlek och komplexitet. Vi förväntar oss att du kan konfigurera, felsöka och designa L2 och L3/IP-nätverk både för vårt interna nät samt till våra kunder och att du har goda kunskaper om OSI-modellens olika nivåer.

Vi ser gärna att du triggas av snabba svängar och förändringar, att du älskar att möta användarens behov och verkligen brinner för att bygga tjänster utöver det vanliga på ett nytänkande och kreativt sätt.

Då du kommer ha en hel del kontakt med kunder samt övriga delar av företaget måste du även vara skicklig på att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten kan både passa dig som är helt nyutbildad eller som redan har arbetat med närliggande arbetsuppgifter i 1-2 år, vi är öppna för förslag!

Kunskapskrav

  • Arbetslivserfarenhet av Nätverk som inkluderar någon av följande - Cisco/Huawei/Aruba/Fortinet, eller relevant utbildning.
  • Kunskap om säkerhetsfunktioner och begrepp likt IPS, IDS, FirePower, RRM, Flexconnect
  • Kunskap om/erfarenhet av brandväggar och WiFi.
  • Förmåga att formulera och designa säkerhetslösningar.

Meriterande kunskaper

  • Arbetslivserfarenhet från liknande tjänst, drifterfarenhet.
  • Certifieringar motsvarande/liknande CCNA, CCNP, Wireless, routing, switching, säkerhet, etc.
  • Utbildning eller erfarenhet av programmering, framför allt Python och/eller Ansible
  • Utbildning eller erfarenhet av Ekahau Sitesurvey.

Placering

Placeringsort för denna tjänst är Stockholm.

Omfattning

Heltidstjänst 100% som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten rapporterar till bolagets Nätchef.

Ansökan

Mejla din ansökan bestående av ett kort personligt brev + CV till jobb@bahnhof.net senast den 31: a Augusti 2021 och döp mejlet till ”Nätverkstekniker Teknisk Leverans”.

Vi kommer utvärdera sökanden löpande, och det kan hända att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Max Remes, Nätchef, på max.remes@bahnhof.net / tel:076-111 01 38.

Om Bahnhof

Bahnhof är en svensk internet- och molnoperatör som tillhandahåller globala tjänster. Vi är ett starkt ideologiskt drivet företag, och det vill vi ska avspeglas i de tjänster vi erbjuder våra kunder över hela världen. Vi vill revolutionera telekomvärlden genom att erbjuda större valfrihet, och större makt, för användarna över den egna kommunikationen. Vi tror på integritet och yttrandefrihet. 

Många av våra kunder är banker, journalister eller privatpersoner som inte vill vara i Googles eller Apples molntjänster. Bahnhof tror på Your data - owned by you - controlled by you. Detta är för oss inte tomma ord. Bahnhof står upp för våra kunder, och vi tar ställning även i kontroversiella frågor. Vi är övertygade om att dessa principer kommer bära oss framåt, även ur ett större och globalt perspektiv!

Bahnhof är rankad #25 av Sveriges mest eftertraktade arbetsplatser 2019 bland studenter inom Data/IT i Universums årliga Företagsbarometer. 


Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Ansök nu