Jobba hos oss
Vi söker dig som
- tror på kommunikationsfrihet
- går snabbt från ord till handling
- tycker att integritet på internet är viktigt
Leveranskoordinator till Bahnhof i Stockholm
Publicerad 2021-10-26 11:32


Bahnhof är en svensk internet- och molnoperatör som tillhandahåller globala IT-tjänster. Våra IT-tjänster är starkt efterfrågade och nu behöver vi dig som vill jobba som leveranskoordinator på avdelningen för företagstjänster i Stockholm.

Att vara leveranskoordinator på Bahnhof

Den här tjänsten passar dig som gillar att jobba brett och med många inblandade. Som leveranskoordinator kommer du arbeta med att koordinera leveranser av våra olika tjänster till våra företagskunder. Du är nyckelpersonen och den som har koll genom hela processen – från beställning till installation och aktivering av kundens beställda tjänst.

Du kommer att t ex ha hand om inkommande avtal, orderhantering, tidsboka installation, beställa kundutrustning och ha hand om leveransförfrågningar. Daglig kontakt med kunder, underleverantörer, underentreprenörer och medarbetare från Bahnhofs olika avdelningar för att koordinera de olika insatserna som krävs för att kunna leverera en tjänst.

Avdelningen har en viktig roll i att ge Bahnhofs företagskunder en bra upplevelse. Det är ett kul och välsammanhållet team som arbetar med stort engagemang och fokus på att göra företagskunden nöjd.

Dina talanger och egenskaper

För den här rollen söker vi dig som är en riktig problemlösare och gillar att ta tag i saker, och arbetar systematiskt och noggrant. Tjänsten är perfekt för dig som uppskattar att skapa struktur för ditt eget arbete och dina processer men samtidigt gillar att det händer mycket på en gång.

Har du jobbat i IT-branschen eller i en likande roll tidigare är det ett plus, men absolut inget krav. Vi kommer att ge dig förutsättningarna att snabbt sätta dig in i jobbet, men det förutsätter att du är nyfiken, självgående, gillar att sätta dig in i saker och har lätt att lära. För vi vill lära dig allt vi kan och vi vill ha din syn på saker för att hitta nya vägar framåt.

Vi förväntar oss att du har gymnasiekompetens, och självklart förutsätter vi även att du har en förmåga att hålla förtroenden och företagshemligheter inom bolaget eftersom Bahnhof är en stark förespråkare av integritet och sekretess.


Det finstilta

Placering: Thule i Stockholm

Tillträde:
- Omgående. Vi tillsätter tjänster löpande så tveka inte att kontakta oss.

Omfattning:
- Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan:
- Mejla ett kort personligt brev + CV + löneanspråk till: jobb@bahnhof.net
- Märk ansökan med: Leveranskoordinator Sthlm
- Sista ansökningsdag: 26 november 2021

Frågor om tjänsten

Har du frågor om tjänsten går det bra att mejla Amanda Jakobsson, Leveranschef företag, på amanda.jakobsson@bahnhof.net

Om Bahnhof

Bahnhof är en svensk internet- och molnoperatör som tillhandahåller globala tjänster. Vi är ett starkt ideologiskt drivet företag, och det vill vi ska avspeglas i de tjänster vi erbjuder våra kunder över hela världen. Vi vill revolutionera telekomvärlden genom att erbjuda större valfrihet, och större makt, för användarna över den egna kommunikationen.

Vi tror på integritet och yttrandefrihet. Många av våra kunder är banker, journalister eller privatpersoner som inte vill vara i Googles eller Apples molntjänster. Bahnhof tror på Your data - owned by you - controlled by you.

Detta är för oss inte tomma ord. Bahnhof står upp för våra kunder, och vi tar ställning även i kontroversiella frågor. Vi är övertygade om att dessa principer kommer att bära oss framåt, även ur ett större och globalt perspektiv!

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Ansök nu