Jobba hos oss
Vi söker dig som
- tror på kommunikationsfrihet
- går snabbt från ord till handling
- tycker att integritet på internet är viktigt
Leveranskoordinator (BRF) till Bahnhof i Borlänge
Publicerad 2021-11-08 13:11


Bahnhof tillhandahåller globala IT-tjänster som är starkt efterfrågade, och nu behöver vi dig som vill jobba som leveranskoordinator på avdelningen för bostadsrättsföreningar i Borlänge.

Beskrivning av tjänsten 

Denna tjänst passar dig som gillar att jobba med en bred arbetsbeskrivning med många inblandade, där kvalitet och kundnöjdhet är i fokus. Som leveranskoordinator på BRF kommer du att koordinera leveransen av våra kollektiva tjänster till bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Du tar ägandeskap för processen och är nyckelpersonen från att beställning kommer in, tills kundens tjänst är aktiv.

Tjänsten innehåller arbetsuppgifter så som att ha hand om inkommande avtal, kontakt med kunder via mejl och telefon och allmän ärendehantering. Du kommer ha direkt kontakt med våra kollegor som jobbar på andra avdelningar på Bahnhof, men även våra underleverantörer. Alla som behövs för att genomföra en fullständig installation.

Dina kunskaper och egenskaper 

Vi söker dig som lägger kundens upplevelse i fokus, men också har ett strukturerad arbetssätt där noggrannhet är av stor vikt. Du har en vilja av att föra ett ärende framåt med problemlösning i fokus och inte fastna i onödig byråkrati. Du är även nyfiken och gillar att lära dig nya saker. 

Det finstilta

Placering: Jussitorget i Borlänge

Tillträde:
- Omgående. Vi tillsätter tjänster löpande så tveka inte att kontakta oss.

Omfattning:
- Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan:
- Mejla ett kort personligt brev + CV + löneanspråk till: jobb@bahnhof.net
- Märk ansökan med: Leveranskoordinator BRF
- Sista ansökningsdag: 6 december 2021

Frågor om tjänsten

Har du frågor om tjänsten går det bra att mejla Ruben Espinoza, Regionchef – Leverans BRF, på ruben.espinoza@bahnhof.net

Om Bahnhof

Bahnhof är en svensk internet- och molnoperatör som tillhandahåller globala tjänster. Vi är ett starkt ideologiskt drivet företag, och det vill vi ska avspeglas i de tjänster vi erbjuder våra kunder över hela världen. Vi vill revolutionera telekomvärlden genom att erbjuda större valfrihet, och större makt, för användarna över den egna kommunikationen.

Vi tror på integritet och yttrandefrihet. Många av våra kunder är banker, journalister eller privatpersoner som inte vill vara i Googles eller Apples molntjänster. Bahnhof tror på Your data - owned by you - controlled by you.

Detta är för oss inte tomma ord. Bahnhof står upp för våra kunder, och vi tar ställning även i kontroversiella frågor. Vi är övertygade om att dessa principer, kommer att bära oss framåt, även ur ett större och globalt perspektiv!

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

 

Ansök nu