Jobba hos oss
Vi söker dig som
- tror på kommunikationsfrihet
- går snabbt från ord till handling
- tycker att integritet på internet är viktigt
Affärsinriktad företagssäljare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå
Publicerad 2021-11-15 13:13

 

Bahnhof är en ledande internet- och telekomoperatör som tillhandahåller bredband och säkra molntjänster för både företag och individer. Vi expanderar just nu kraftigt på flera områden, och söker därför ett antal skickliga säljare som vill vara med på vår resa! Vi vänder oss både till dig som är ny i yrket, och dig som har mycket erfarenhet men vill utveckla dina teknik- och affärskunskaper med Sveriges största företag som kundgrupp.

Att vara en del av vårt säljteam innebär mycket eget ansvar. Du planerar själv in kundmöten, skriver egna offerter och tar stora affärer hela vägen till avslut. Om du är rätt person så sporras och inspireras du av att vidareutveckla arbetssätt och komma på nya säljmetoder. Arbetet är krävande, men det ger dig också frihet att själv planera och anpassa din arbetsdag. Det viktigaste för oss är att du har rätt personlighet. Du är en driven och positiv ”people person”, med personlig mognad och en förmåga att tänka ut nya lösningar. Dessutom är du nyfiken på IT och vill alltid lära dig nya saker.

Ditt arbete kommer utgå ifrån Bahnhofs kontor, men eftersom en stor del av arbetet går ut på att knyta nya kontakter och underhålla befintliga relationer kommer du även åka iväg på en del kundmöten och utflykter.

Arbetsuppgifter

 • Bearbetning av kunder
 • Mötesbokning
 • Presentation
 • Offertarbeten
 • Avtalsskrivning
 • Kundvård

Kunskapskrav

 • God problemlösningsförmåga
 • Genuint teknikintresse
 • Initiativförmåga och framåtanda
 • Hög social kompetens
 • Förmåga att upprätta och bibehålla relationer
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Lön
Fast grundlön + provisionsbaserad ersättning

Placering
Bahnhofs kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Ange orten du söker till i ansökan.

Ansökan
Mejla ett kort personligt brev och din CV till jobb@bahnhof.net senast den 15 december 2021, och ange "Företagssäljare" samt orten du söker till i ämnesraden. Vi tillsätter tjänster löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Frågor om tjänsten
Vid frågor, kontakta Filip Berntsson, försäljningschef, på 076-111 01 02 eller filip.berntsson@bahnhof.net.

Ansök nu