Jobba hos oss
Vi söker dig som
- tror på kommunikationsfrihet
- går snabbt från ord till handling
- tycker att integritet på internet är viktigt
Installationstekniker fastighetsnät, Göteborg
Publicerad 2021-12-21 14:25

 

Om tjänsten

Är du en problemlösare? Ställer du dig ibland frågan hur du på bästa sätt tar dig igenom en 60 cm tjock betongvägg? Då kommer du stortrivas i Bahnhofs fastighetsnätsgrupp i Göteborg, som just nu är på jakt efter ytterligare en installationstekniker!

Du kommer huvudsakligen installera och dra fiber- och kopparkablar till företag, bostadsrättsföreningar och i våra egna datahallar. Bland momenten ingår även kanalisationslokalisering, mindre håltagningar, montage, kabeldragning samt kontaktering av koppar och fibersvetsning.

Vi på Bahnhof tror inte på detaljstyrning – ingen av oss är robotar som jobbar efter detaljerade instruktioner, utan du kommer få tänka mycket själv vilket är både utmanande och roligt. Ingen dag är den andra helt lik eftersom varje fastighet har sina egenheter.

Dina kunskaper och egenskaper

Det finns ingen typisk installatör, utan vi uppmanar alla med relevant yrkesbakgrund att ansöka! Vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet som fibertekniker/fastighetsnätinstallatör/kabeldragare eller jämförbara yrken.

Du bör dessutom vara social och pedagogisk gentemot kunder, och värdesätta god service och noggrannhet. En god samarbetsförmåga kombinerat med ett starkt eget driv är väldigt värdefullt i denna roll, eftersom du kommer få stor frihet att lösa knutar på ditt eget sätt och tillsammans med andra. Att vara en yrkesstolt, lösningsorienterad person med tekniskt intresse är en förutsättning för detta.

Kunskapskrav

 • B-körkort 
 • Behärska svenska i tal och skrift
 • Yrkeserfarenhet från samma/likvärdigt yrke

Meriterande kunskaper

 • Fibersvetsning
 • Kabeldragning
 • Fastighetsnät koppar/fiber 


Mycket meriterande kunskaper

 • Kopparbaserat spridningsnät
 • Blåsfibersystem
 • OTDR & effektmätning
 • Terminering fiber
 • Wifi


Arbetstid / varaktighet

Heltid, provanställning 6 månader med mål om tillsvidareanställning.

Placering

Tjänsten utgår ifrån Bahnhofs kontor på Klädpressaregatan 1, Göteborg

Ersättning

Fast månadslön.

Ansökan

Skicka din ansökan + CV + löneanspråk till jobb@bahnhof.se

Märk ansökan med: Installation FN Göteborg

Sista dag att ansöka: 2022-01-31

Vi genomför intervjuer löpande och det är därför möjligt att tjänsten tillsätts före sista ansökningsdatum – vänta därför inte med att skicka in just din ansökan!

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Ansök nu