Jobba hos oss
Vi söker dig som
- tror på kommunikationsfrihet
- går snabbt från ord till handling
- tycker att integritet på internet är viktigt
Systemadministratör (VMware) till Cloud Infrastructure
Publicerad 2022-01-03 16:10

 

Avdelningen Cloud Infrastructure fortsätter att växa och söker nu en eller flera personer med kunskap och erfarenhet inom VMware och lagring, och som är skicklig på att snabbt hantera kunder och lösa problem. Ta en unik chans att bli del av ett teknikföretag på stark frammarsch – häng med på vår resa!

En bra kandidat till tjänsten är självgående och har förmågan att sätta sig in i ny teknik. Våra plattformar bygger på hårdvara från HPE och Cisco, och våra virtuella miljöer bygger på en variation av VMware, Openstack och Kubernetes. Du behöver därför ha erfarenhet av snarlika miljöer och sannolikt har du arbetat en tid hos någon annan driftleverantör och letar nu efter ditt nästa steg i karriären.

För rätt kandidat är detta en enastående chans att ta plats i ett framtidsföretag som växer på alla marknader och är välkänt för sin tekniska kompetens. Du kommer ingå i gruppen Cloud Infrastructure, som består av ett flertal kompetenta och engagerade tekniker inom olika områden som dagligen arbetar med att utveckla driftslösningar samt handleda våra kunder i valet mellan fysiska, hybrid- eller rena molnlösningar.

Var passar du in?

Idag söker vi dig som har arbetat med VMware och lagring i större servermiljöer. Primära arbetsuppgifter är VMware och lagring: allt från installation, konfigurering av servertjänster till övergripande design.

Dina personliga egenskaper är viktiga för att du ska trivas i rollen. Du behöver ha ett stort teknikintresse och vilja att lära dig ny teknik. Du har även god problemlösningsförmåga och är duktig på att samarbeta med andra.

Placering: på ett av våra kontor som finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Ange orten du söker till i ansökan.

 

Kompetenser

 

Kunskapskrav:

 • VMware
 • Lagring
 • Windows serverplattform
 • PowerShell
 • Grundläggande nätverksförståelse
 • Arbetat inom drift i minst 5 år, med liknande uppgifter.

 

Meriterande kunskaper:

 • Exchange
 • System Center
 • MS SQL
 • Hyper-V
 • Scrum
 • Azure / Microsoft 365
 • ITIL
 • Certifierad i Microsofts produkter och tjänster

 

Språk

Krav:
Svenska: Flytande
Engelska: Flytande

Ansökan

Denna tjänst rapporterar till Bahnhofs chef för Cloud Infrastructure.

Har du frågor är du välkommen att maila jobb@bahnhof.net.

Skicka din ansökan senast 3 februari. Vi kommer att utvärdera sökande löpande, så vänta inte för länge! Skicka din ansökan bestående av ett kort personligt brev samt ditt CV med e-post till jobb@bahnhof.net. Ange ”Systemadministratör (VMware) Cloud Infrastructure” i ämnesraden.

Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och/eller rekryteringsföretag.

Ansök nu