Nyheter
Bahnhof topprekryterar från Fiberdata
Publicerad 2012-04-20 08:57

Bahnhofs portugisiska dotterbolag Bahnhof Unipessoal har anställt Thomas Castor, tidigare projektledare för utvecklingsavdelningen på Fiberdata.
Thomas blir en nyckelmedarbetare i Bahnhofs satsning i Portugal.


Thomas Castor har lång erfarenhet av att utveckla stadsnät. Som projektledare har han ansvarat för utbyggnaden i en rad svenska städer, inklusive Vetlanda, Östhammar och Karlstad. Han har en bakgrund som systemvetare från högskolan i Gävle.

– Det är naturligtvis jätteroligt att Thomas väljer att fortsätta sin karriär hos oss. Han besitter exakt den kunskap vi efterfrågar, och han kommer att arbeta med att optimera vår verksamhet i Portugal. Han flyttar hit till Azorerna med sin familj före sommaren, säger Johnny Aspman, vd för Bahnhof Unipessoal.

Bahnhof Unipessoal fortsätter med expansionen i Portugal, och fler rekryteringar är på gång.

– Eftersom vi har en fortsatt god tillväxt kommer vi inom kort att göra fler rekryteringar till ledande befattningar, bland annat till tjänsten som försäljnings- och marknadschef, säger Johnny Aspman.

Presskontakt:
  Johnny Aspman, vd Bahnhof Unipessoal Lda
                             Tel: +351 968 26 92 50
                             e-post: Johnny.aspman@bahnhof.net

 

Läs som PDF

Fler nyheter från 2020