Nyheter
Bahnhof Portugal fortsätter rekrytera
Publicerad 2012-09-07 16:29

Bahnhof Unipessoal, koncernens portugisiska bolag, stärker ledningsgruppen med ytterligare en person. Joakim Ramtzén tillträder som försäljnings- och marknadschef. – Nu är bolagsledningen komplett, säger Johnny Aspman, vd för Bahnhof Unipessoal.

Joakim Ramtzén kommer närmast från en befattning som tillförordnad vd på OpenNet, där han var anställd tills bolaget köptes upp av Telenor.

– Nu är ledningsgruppen komplett. Vi har gått från klarhet till klarhet i rekryteringen och har lyckats attrahera enormt skickliga människor som kan branschen och hur vi ska fortsätta växa med god lönsamhet, säger Johnny Aspman, vd för Bahnhof Unipessoal Lda med säte på Azorerna.

Försäljnings- och marknadscheftjänsten är viktig, poängterar han.

– Aktörer brukar tala om att de kommunicerar ”mot” den eller den målgruppen. Vi talar med våra kunder i stället. Den som är bäst på kommunikation med samarbetspartner och slutkunder vinner matchen. Joakims roll handlar uttalat om att öka försäljningen på alla våra marknader, och att arbeta för att profilera varumärket.

Presskontakt: Johnny Aspman, vd Bahnhof Unipessoal Lda
Tel: +351 968 26 92 50
e-post: johnny.aspman@bahnhof.net

Läs som PDF

Fler nyheter från 2020