010-510 00 00
Nyheter
Välrenommerat fondbolag går in i Bahnhof
Publicerad 2014-08-28 13:58

Huvudägaren i Bahnhof, KN Telecom, har torsdagen den 28 augusti sålt 100 000 Bahnhof B-aktier till ett välrenommerat fondbolag. Av rapporteringstekniska skäl avvaktar fondbolaget med att göra sitt innehav publikt till nästa kvartalsrapport. Köpet motsvarar 0,93 procent av det totala antalet aktier i Bahnhof.

– Det här är ett nytt kvitto på att vi gör saker och ting rätt, säger Jon Karlung, vd för Bahnhof. Ägandet breddas och dessutom skapar vi goda relationer till ett välrenommerat fondbolag.

– Bahnhof växer av egen kraft med god lönsamhet, men samtidigt bygger vi gärna allianser med rätt aktörer på den finansiella marknaden. Vi är glada över att så många ser positivt på framtiden för Bahnhof, säger Jon Karlung.

 

Fler nyheter från 2020