010-510 00 00
Nyheter
Ledig tjänst: Företagssäljare - Tjänsterna är tillsatta
Publicerad 2016-06-13 12:00
Ledig tjänst: Företagssäljare - Tjänsterna är tillsatta

 

Bahnhof expanderar kraftigt och behöver nu fler företagssäljare till våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 
Rollbeskrivning: Positionen som säljare för Bahnhof innebär att du ska kunna axla rollen som representant för Bahnhof. Arbetet är fritt men stundvis krävande. För rätt tjej/kille erbjuds perfekta karriärmöjligheter.
 
Du kommer att boka in möten, skriva offerter, samt även kunna avsluta helhetsaffärer helt på egen hand (från ax till limpa). Du blir en del av Bahnhofs framgångssaga och du placeras på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kommer att rapportera till Area Sales Manager.
 
Vi erbjuder ett roligt, spännande och utvecklande arbete, där ribban läggs mycket högt!
 
Förkunskaper: Om du vet vad "molnet" är, eller vad som är viktigt när man beställer bredband, eller hur en serverhall fungerar – då har du en fördel. Men samtidigt kan en nyfikenhet och ett brinnande engagemang räcka långt. Vi erbjuder internutbildningar för att du ska förstå våra tjänster.
 
Bredband, datacenter och telefoni
Bahnhofs ”bredband i världsklass” är en av Europas i särklass snabbaste nättjänster med anslutningar på upp till 10 Gbit/s. Vi erbjuder även ännu starkare carrier-tjänster.
 
Alla våra sju datacenter runt om i landet ger maximal säkerhet mot avlyssning, företagsspionage, myndighetsövervakning och andra former av intrång i integriteten. Bahnhofs telefoniabonnemang är framtagna med statistik från Post- och Telestyrelsen i ryggen. Vi har även smidiga växellösningar.
 
I tjänsten som säljare ingår bland annat följande uppgifter:
Offertarbeten
Mötesbokning
Avtalsskrivning
Merförsäljning
Kundvård
Assistera bolagets övriga säljkårer
 
Kvalifikationer:
Hungrig på nya utmaningar
Stort teknikintresse
Tävlingsinriktad
Lagspelare
Säljorienterad
Driven, självgående och orädd
Minst 1-2 års erfarenhet av teknisk försäljning
Hög social kompetens
Bekväm att prata på möten samt i telefon
Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska och engelska
 
Önskvärt:
Relevant utbildning
Branschvana
Kunskap om serverhallar och/eller virtuella miljöer
 
Anställningsvillkor
Tillsättning: Tillsättning av positionerna sker löpande, det är därför viktigt att vi får din ansökan omgående.
Tillträde: Q3 2016
Lön: Fast grundlön samt provisionsbaserad ersättning
 
Ansökan
Skicka ditt CV, ett personligt brev, samt ett foto på dig själv till jobb@bahnhof.net. Märk din ansökan med ”FÖRETAGSSÄLJARE” i ämnesraden. Ange även den STAD du önskar för din placering på bolaget.
 
Vi tar gärna emot ansökningar från alla som tror sig passa in i det glada och unga säljargänget hos oss på Bahnhof. Eftersom vi har en övervikt av manliga anställda vill vi speciellt uppmuntra kvinnliga sökande.
 
Om Bahnhof

Bahnhof erbjuder snabba, säkra och prisvärda internettjänster sedan 1994. Vårt löfte är att ge kunderna maximal säkerhet mot övervakning, företagsspionage och läckor - något som blir allt viktigare när samhället digitaliseras.

Vi är en av Sveriges största internetoperatör med över 200 000 företag och hushåll anslutna i Sverige.
Bahnhof är också Sveriges äldsta fristående ISP, och det var vi som erbjöd de första kommersiella internetuppkopplingarna i landet.
 
Vi äger och kontrollerar infrastruktur runt om i hela Sverige, och kan därför tillgodose behov från kunder med mycket högt ställda krav. Företaget har egna teknikcentraler på ett hundratal orter runt i Sverige och alla dessa ligger centralt belägna i landets olika stadskärnor.
 
Andra aktörer inom vårt område är exempelvis Telia Sonera, Glesys, T3, Telecity, Sungard, Crystone, Interxion, Availo, Tele2, Bredbandsbolaget, Comhem, IP-only, DGC, TDC, Bredband2, Telenor och Telavox.
Fler nyheter från 2020