010-510 00 00
Nyheter
Ledig tjänst: Systemutvecklare för Telefoni
Publicerad 2016-11-09 10:10

Är du utvecklaren som älskar telefoni och vill anta utmaningar inom innovation, underhåll samt drift av telefoniplattformar? Då är det dig som Bahnhof söker.

Du är en erfaren utvecklare som har några år i telekomindustrin bakom dig. Bara tanken att få jobba med open source gör dig lycklig.

Du bör ha en stor förståelse för hur operatörernas SIP-anslutna molnplattformar för telefoni fungerar. Som person är du en utåtriktad lagspelare som gillar dialog med både kollegor och kunder och kan även självständigt driva projekt till lyckat genomförande.

Bahnhof håller ett högt tempo och håller sig i teknikens framkant, så ett visst mått av stresstålighet är en bra egenskap. Våra telefoniplattformar är i stor utsträckning skräddarsydda för våra kunder för att kunna leverera skalbarhet och effektiva tjänster. Kunderna finns både på privata sidan samt företagssegmentet där Bahnhofs ambition är att växa starkt inom området.

Bahnhof är MVNO i Tele2’s mobilnät och har idag fullutvecklad MEX-funktionalitet för företagskunder. Du är utvecklaren som inspireras av att delta i Telefonigruppens arbete med att bygga nästa generations infrastruktur och genom det förstärka vår position på marknaden gällande högkvalitativa telefonitjänster till både företag och privatpersoner.

Önskelista erfarenhet:
· Linux (Ubuntu / CentOS)
Du bör vara väldigt bekväm med Linux system överlag för drift och underhåll, inloggning med SSH.
· Bash för underhåll av olika shell-script
· SIP, kunskap protokoll, trafikflöde och felsökning
· Asterisk som används för IVR och röstbrevlåde tjänster.
· Opensips och Kamailio
· PHP
· Ruby
· OP5 / Nagios, systemövervakningutveckl
· MySQL för att hantera våra databaser
· GIT för versionshantering.
· Grundläggande kunskap konfiguration Cisco, brandväggsregler.

Vi lägger stor vikt på dig som person och att du kommer att passa in i teamet utöver rent formella kriterier så som erfarenhet och kompetens. För rätt sökande är det här en enastående chans att ta plats i ett framtidsföretag som växer på alla marknader och är välkänt för sin tekniska kompetens och syn på integritet! Tjänsten är placerad på Bahnhofs kontor i Stockholms innerstad. Den här tjänsten rapporterar till bolagets Telefonichef.

Bahnhof rankades #25 av Sveriges mest eftertraktade arbetsplatser 2016 bland studenter inom Data/IT i Universums årliga Företagsbarometer. Häng med på vår resa!

Sök så fort som möjligt, då vi utvärderar ansökningarna löpande. Skicka CV+kort brev till per.soderlund-sparby@bahnhof.net

Fler nyheter från 2020