Nyheter
Bahnhof Thule guldcertifieras av CEEDA
Publicerad 2017-11-27 10:58

Bahnhofs datahall Thule har tilldelats guldcertifiering av CEEDA (Certified Energy Efficiency for Data centers Award), vilket är den högsta möjliga certifieringsnivån som en datahall kan uppnå. Detta bekräftar att Bahnhof Thule är världsledande i fråga om miljövänlig energikonsumtion och förnyelsebar energi.

CEEDA är en oberoende och världsomspännande organisation som värderar och bedömer datahallar utefter ett antal kriterier gällande hållbar energiförbrukning. Datahallen tilldelas sedan en certifiering på brons-, silver- eller guldnivå beroende på hur väl kriterierna uppfylls. Eftersom CEEDA specialiserar sig på just datahallar kan denna certifiering på många sätt betraktas som mer relevant än ISO 50001. Läs mer på http://www.ceedacert.com

Med CEEDAs guldcertifiering går det att konstatera att datahallen Thule helt återspeglar Bahnhofs syn på miljövänlighet och hållbarhet. Bahnhofs grundfilosofi är att leverera förstklassiga tjänster och god service på ett hållbart sätt, och denna utmärkelse visar bara att företaget är på väg åt rätt håll.

Fler nyheter från 2021