010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: Teamleader 1st och 2nd line Managed Services
Publicerad 2018-01-10 23:35
LEDIG TJÄNST: Teamleader 1st och 2nd line Managed Services
 
Internetoperatören Bahnhof har alltid tagit ställning för den vanliga användaren på nätet – något som gör oss till ett unikum på IT-marknaden. Avdelningen Managed Services inom Bahnhof växer i rasande takt och söker nu en person med ett brett kunskapsspektrum inom IT-området. Är det kanske dig vi letar efter?
 
Som teamleader för first och second line kommer du jobba med drift, utveckling och support av både våra egna och kunders system. Sannolikt har du arbetat inom drift/supportverksamhet tidigare och vill nu bredda din vy tillsammans med nya kollegor hos Bahnhof.
 
Vi vill att du ska vara självgående med ett välutvecklat sinne för felsökningslogik och god förmåga att sätta dig in i ny teknik. Du ska också kunna driva verksamheten framåt med innovativa processer och rutiner, samtidigt som du underhåller och finputsar allt befintligt. Våra plattformar bygger på hårdvara som Cisco, Dell och HPE, och våra virtuella miljöer manövreras framförallt med Vmware och Openstack. Operativsystem är blandat med både Windows och *nix-varianter. Du behöver inte kunna allt redan från början, men du måste hungra efter ny kunskap och vilja smaka på alla gottebitar som Managed Services har att erbjuda. 
 
Du kommer att ingå i avdelningen Managed Services som består av ett flertal kompetenta och engagerade personer inom olika områden. De arbetar dagligen med att utveckla driftlösningar och att handleda våra kunder i säkerhets- och nättjänster och guida dem i valet mellan fysiska, hybrid- eller rena molnlösningar. Din roll på avdelningen blir att operativt leda arbetet och se till att rutiner sätts upp och efterföljs, men också att ständigt driva utvecklingen framåt så att avdelningen kan fortsätta växa och Managed Services-tjänsterna blir fler. 
 
För rätt kandidat är det här en enastående chans att bli en del av ett framtidsföretag som växer på alla marknader och är välkänt för sin tekniska kompetens! Bahnhof rankades #21 av Sveriges mest eftertraktade arbetsplatser 2017 bland studenter inom Data/IT i Universums årliga Företagsbarometer. Det här är din möjlighet att hänga med på vår resa!
 

Önskvärda egenskaper

• Erfarenhet av 1st och/eller 2ndline-arbete från liknande verksamhet
• Ledarerferenhet
• IT-kunskap, knowhow
• Erfarenhet av felsökningsprocesser/metodik
 

Meriterande

• Teknisk utbildning och/eller erfarenhet från IT-bolag
• Vana att arbeta strukturerat, i högt tempo och i en föränderlig organisation
 

Placering


Placeringsort för den här tjänsten är Umeå.
 

Tjänsten


Heltid, 6 månaders provanställning. Denna tjänst rapporterar till bolagets chef för Managed Services.
 

Ansök


För att ansöka mejlar du ett kort personligt brev och ditt CV till jobb-umea@bahnhof.net senast 2018-01-31! Döp mejlet till ”Teamleader till Managed Services”. Vi kommer intervjua och utvärdera sökanden löpande, så vänta inte för länge med att skicka in din ansökan!
 
Har du ytterligare frågor är du välkommen att mejla oss på jobb-umea@bahnhof.net
 
 
Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och/eller rekryteringsföretag.
Fler nyheter från 2020