Nyheter
LEDIGT JOBB: Fälttekniker i Göteborg
Publicerad 2018-03-05 05:00
LEDIGT JOBB: Fälttekniker i Göteborg

Om Bahnhof

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör. Vi producerar bredbandstjänster och molntjänster i datahallar till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter och är starkt engagerade i frågor som rör teknik och samhället på olika sätt - gärna i kombination. Företaget vilar på en grundläggande värdering om att värna privatliv och frihet på nätet, och vi står alltid upp för det vi anser är rätt.

Om tjänsten

Bahnhof växer och våra tjänster utvecklas, och vi letar därför efter nya medarbetare som kan hjälpa oss att skapa och leverera allt det nya. Just nu utvecklar vi bland annat leveransprocessen för företagstjänster. En del av den här utvecklingen innebär att Bahnhof ska börja utföra installation av fiberkabel i fastigheter för företagskunder. Och det är där du kommer in!

Vi letar helt enkelt efter en fälttekniker som kan åka runt till våra företagskunder och installera fiberkablar i deras fastigheter! Du kommer träffa kunder dagligen och utföra fiberinstallationer, diskutera installationslösningar och ge rådgivning och rekommendationer för utförande av installationer när det behövs. Ditt arbete kräver samarbete i olika former och kommer bland annat att samordnas med fastighetsägare, fastighetsskötare, byggprojektörer och grannföretag.

För att klara av arbetet bör du ha gått en grundläggande utbildning inom bygg eller el på motsvarande gymnasienivå. Vi vill även att du har yrkeserfarenhet av kabelinstallation och arbeten i både nya och gamla fastigheter.

Men viktigast av allt är din personlighet! Om du saknar formell erfarenhet men ändå har rätt personlighetsdrag kan det i vissa fall vara tillräckligt. Som person vill vi att du har ett grundläggande teknikintresse och en vilja att lära dig nya saker. I ditt arbete är du noggrann, flexibel och engagerad och har en naturlig känsla för problemlösning. Du har dessutom en god förmåga att kommunicera och samarbeta med olika typer av människor, och kan enkelt anpassa dig till olika sociala situationer.

Majoriteten av ditt dagliga arbete kommer utföras i Göteborg med omnejd, men det kan även hända att du behöver göra en längre bilresa någon gång.

Låter det intressant? Hör av dig till oss med en gång!

Dina kunskaper och egenskaper

Krav

  • B-Körkort
  • Teknikintresse
  • Gymnasieutbildning med bygg/el-inriktning

 

Meriterande

  • God lokalkännedom i Göteborg med omnejd
  • Erfarenhet av elinstallationer
  • Erfarenhet inom fiberterminering
  • Elektrisk behörighet

 

Arbetstid / Varaktighet

Heltid, provanställning 6 månader.

Placering

Tjänsten utgår ifrån Bahnhofs kontor på Lilla Bommen 5A, Göteborg

Ersättning

Fast månadslön. Ange löneanspråk i ansökan!

Ansökan

Skicka din ansökan + CV + löneanspråk till jobb@bahnhof.se
Rubrik på ansökan: Fälttekniker Göteborg
Sista dag att ansöka: 2018-03-31

Vi genomför intervjuer löpande och det är därför möjligt att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in just din ansökan!

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag. Don’t even bother, vi kommer inte svara!

Fler nyheter från 2020