010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: Junior datahallstekniker i Malmö
Publicerad 2018-06-08 09:29
LEDIG TJÄNST: Junior datahallstekniker i Malmö


Vill du jobba på ett av Sveriges mest intressanta och populära företag som både levererar internet i topphastighet och ett brett utbud av datahallstjänster? Ta en unik chans att bli del av ett teknikföretag på stark frammarsch! Bahnhof rankades #21 av Sveriges mest eftertraktade arbetsplatser 2017 bland studenter inom Data/IT i Universums årliga Företagsbarometer. Häng med på vår resa!

Om tjänsten

Bahnhof expanderar på alla håll och kanter och letar nu efter en junior datahallstekniker till Sparven i Malmö. Hallen innehåller toppmodern hårdvara som ägs av både Bahnhof och kunder och spelar en otroligt viktig roll för många organisationer och personer - Sparven är hjärtat i kommunikationen för många av våra kunder! Därför behövs en varsam och lyhörd person som kan underhålla anläggningen och garantera den höga nivån av säkerhet som Bahnhof är kända för.

Rollen inkluderar en bredd av arbetsuppgifter som både direkt och indirekt har med datahallen att göra. Du kommer få göra allt ifrån att installera hårdvara, ta emot tunga paket och hålla rent i datahallen till att hjälpa kunder som har sin utrustning i hallen, patcha, serva och köra backuper på maskiner och åtgärda problem som kan uppstå med hård- eller mjukvara. Vissa dagar kommer du tillbringa framför en dator och kanske övervaka hallens drift, dokumentera incidenter eller spåna på nya tekniska lösningar, och andra dagar kommer du behöva springa runt och lyfta tungt.

När du börjar kommer du bli upplärd av en mer erfaren kollega och sakta men säkert växa in i rollen för att till slut ta över ansvaret helt. Din kollega kommer sedan försvinna iväg på pappaledighet, och då är det upp till dig att styra datahallsskutan!

Dina kunskaper och egenskaper

Eftersom det här är en juniortjänst med mycket varierande arbetsuppgifter ställer vi inga särskilda krav på utbildning eller arbetslivserfarenhet, det viktigaste är att din personlighet är rätt för oss!

Vi tror att du har hunnit jobba i ett par år, att du har ett allmänt teknikintresse och kan arbeta självständigt och noggrant och ta initiativ när du ser att det finns behov. Eftersom en betydande del av arbetet går ut på kontakt och kommunikation med kollegor, kunder och leverantörer är det även viktigt att du har en social förmåga.

För den här tjänsten måste du ha B-körkort och kunna tala flytande svenska och bra engelska. Det är ett plus om du dessutom har någon av de meriterande kunskaperna i listan här nedanför, men det är inget måste!

Kunskapskrav

  • B-körkort
  • Flytande behärskning av svenska.
  • God behärskning av engelska.

Meriterande kunskaper

  • IT-kunskaper inom Windows, Linux, nätverksteknik, övervakning eller serverhårdvara.
  • Kabeldragning - fiber och koppar.
  • El/dieselaggregat/ställverk.

Tjänstens omfattning

Heltidstjänst 100% som inleds med 6 månaders provanställning.

Placering

Din arbetsplats kommer vara Bahnhofs kontor Sparven i Malmö.

Ansökan

Skicka din ansökan bestående av ett kort personligt brev + ditt CV med e-post till dcjobb@bahnhof.net senast den 8 juli 2018 och ange rubrik ”DC-tekniker Malmö”. Vi kommer att utvärdera sökanden löpande, så skynda dig in med din ansökan!

Har du några frågor? Ring kontaktperson Staffan Linnaeus på 010-510 31 58!


Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020