010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: Företagssäljare i Borlänge
Publicerad 2018-06-14 13:05
LEDIG TJÄNST: Företagssäljare i Borlänge


Välkommen till Bahnhof! Hos oss är det högt tempo och en rolig vardag som gäller – samtidigt som vi levererar Sveriges bästa internettjänster till våra kunder.

Om tjänsten och avdelningen

Vi erbjuder ett roligt, spännande och utvecklande arbete, där ribban läggs mycket högt! Positionen som företagssäljare innebär att du ska kunna axla rollen som representant för Bahnhof i allt från stort till smått. Arbetet är fritt men stundvis krävande, och för rätt person erbjuds utmärkta karriärmöjligheter. 

Din yrkesutveckling kommer avgöras av dina tidigare erfarenheter, din bakgrund och hur snabbt du vill utvecklas i din roll som företagssäljare, du kommer själv ha goda chanser att vara med att påverka och utveckla både tjänsten och produkten. Säljavdelningen strävar efter att vara alerta och ständigt dagsaktuella på företagsmarknaden och tillämpar därför ett agilt arbetssätt.

Du kommer bland annat att jobba med:

  • Offerter
  • Avtal
  • Merförsäljning
  • Kundvård
  • Assistera bolagets övriga säljkårer (KAM, AM, innesäljare, samt specialister)

Dina kunskaper och egenskaper

För att lyckas i den här tjänsten bör du ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Du är hungrig på nya utmaningar, tävlingsinriktad, driven, självgående och orädd. Du har social kompetens och är bekväm att prata i telefon. Du behöver även ha en viss grundläggande förståelse för tekniska tjänster, men vi kommer förstås komplettera med allt du behöver veta. Utöver det är det ditt personliga engagemang som är nyckeln till framgång!

Som person vill vi att du är trovärdig och pålitlig. Vi tror att du jobbat något år som säljare, eller att du har en naturlig fallenhet för sälj, och att du är skicklig på att kommunicera och knyta och bibehålla kontakter. Vi på Bahnhof är måna om våra kunder och vårdar alla kontakter vi har med dem. Självklart har du förmågan att hålla förtroenden och företagshemligheter inom bolaget - Bahnhof är en stark förespråkare av integritet och sekretess och ser gärna att alla anställda delar dessa grundvärderingar.

För rätt sökande är det här en enastående chans att ta plats i ett framtidsföretag som växer på alla marknader och är välkänt för sin tekniska kompetens och syn på integritet!

Placering      

Du kommer ha en kontorsplats på Bahnhofs kontor ”Jussi” i Borlänge.  

Omfattning och ersättning

Heltidstjänst som inleds med 6 månaders provanställning. Du kommer få en fast grundlön + provisionsbaserad ersättning.

Ansökan

Kom på intervju redan i morgon! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut. Mejla en kort ansökan tillsammans med ditt CV till: jobb@bahnhof.se och märk din ansökan med "Innesäljare Borlänge” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 30 juli 2018!

Frågor om tjänsten?

Kontakta Peter Lysén, Key Account Manager på 010-510 31 51. 

Om Bahnhof

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör. Vi producerar bredbandstjänster och molntjänster i datahallar till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter. I många frågor är vi djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt. Vi har ett fokus som innebär att vi värnar privatliv och frihet på nätet. Koncernen växer kraftigt och prognosen för 2017 är en miljard kronor.

Bahnhof erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling, och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö. Våra olikheter är vår styrka.

 

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020