010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: Junior nättekniker till AS8473, Stockholm
Publicerad 2018-06-18 20:16
LEDIG TJÄNST: Junior nättekniker till AS8473, Stockholm


Välkommen till Bahnhof!
Hos oss är det högt tempo och en rolig vardag som gäller – samtidigt som vi levererar Sveriges bästa internettjänster. Bahnhof hamnade på plats #21 bland Sveriges mest eftertraktade arbetsplatser 2017 i Universums årliga Företagsbarometer. Det här är din unika chans att ansluta dig till vår frammarsch och hänga med på vår resa!

Om tjänsten och nätavdelningen

Bahnhofs nät gror och spirar, och i takt med nätets expansion har även behovet av en ny nättekniker vuxit sig starkare... Nu efterlyser Bahnhofs nätavdelning en självgående person med mycket god förmåga att sätta sig in i ny teknik.

Som nätverkstekniker kommer du arbeta med vårt nät som är byggt med Cisco och Huawei-hårdvara i det aktiva lagret och ADVA WDM-teknik undertill - en fantastisk möjlighet för dig som vill utforska och arbeta med nätverk i större skala.

Du kommer ingå i nätgruppen som är ett extremt kompetent teknikgäng med många års specialisterfarenhet av att vidareutveckla och driftsäkra nät. För rätt kandidat är det här en enastående chans att ta plats i ett framtidsföretag som växer på alla marknader och är välkänt för sin tekniska kompetens!

Dina kunskaper och egenskaper

Vi tror att du är en utbildad nättekniker som är redo att ta ansvar och angripa tuffa utmaningar och inte är rädd för snabba svängar och förändringar. Du ska vara logisk och snabbtänkt med välutvecklad problemlösningsförmåga och ha kunskap om att drifta och utveckla operatörsnät.
Det är meriterande om du redan har erfarenhet av nätverksproduktion, men det är inget krav.

För att lyckas i rollen behöver du dessutom vara självgående och ha en grundläggande nyfikenhet och förståelse för teknik, och och gilla att lära dig nya saker.

Vi uppskattar medarbetare som tänker utanför boxen och premierar nytänkande och kreativitet. Vi är inte rädda för nya idéer eller kritik, tvärtom! Vi strävar efter en platt organisation där alla har samma möjlighet att ta plats och göra sin röst hörd.

Kunskapskrav

  • B-körkort

Meriterande kunskaper

  • Routing - OSPF/BGP
  • xWDM – passivt 
  • MPLS – LDP, RSVP
  • Linux och servrar

Placering

Du kommer att jobba på Thule i Stockholm, Tunnelgatan 2. 

Omfattning och detaljer

Heltidstjänst - 40 timmar per vecka där jour förekommer. Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Du kommer att rapportera till Bahnhofs nätchef.

Ansökan

Mejla en kort personlig presentation av dig själv tillsammans med ditt CV till: jobb@bahnhof.net senast den 31 augusti 2018 och märk din ansökan med ”JUNIOR NÄTTEKNIKER” i ämnesraden.

Vi kommer att utvärdera sökanden löpande, så skynda dig in med din ansökan! Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningsperioden är slut.

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Christian Karlsson, Nätchef, på telefon 076-111 01 39 eller christian.karlsson@bahnhof.net 

 

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020