010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: Junior nätverkstekniker till Managed Networks i Stockholm
Publicerad 2018-07-03 08:36
LEDIG TJÄNST: Junior nätverkstekniker till Managed Networks i Stockholm


Om tjänsten

Avdelningen Managed Networks på Bahnhof växer snabbt och behöver nya medarbetare som kan hjälpa oss att möta det ökande kundflödet. Som junior nätverkstekniker kommer du vara en del av Bahnhofs avdelning för Managed Networks och jobba med utvecklingen och leveransen av våra tjänster.

För att utföra ditt arbete kommer du bland annat använda diverse Ciscoprodukter vilket vi förväntar oss att du är van vid, men det är extremt viktigt att du även har ett öppet sinne för (eller till och med erfarenhet av) andra tekniker och leverantörer.

För rätt kandidat är det här en enastående chans att ta plats i ett framtidsföretag som växer på alla marknader och är välkänt för sin tekniska kompetens! Bahnhof rankades #21 av Sveriges mest eftertraktade arbetsplatser 2017 bland studenter inom Data/IT i Universums årliga Företagsbarometer. Häng med på vår resa!

Dina kunskaper och egenskaper

Bahnhof uppmuntrar nytänkande och kreativitet och vill ha medarbetare som tänker utanför boxen, brinner för att lära sig nytt och inte är rädda för snabba svängar och förändringar. Vår nya juniora nätverkstekniker ska vara självgående, ha förmågan att sätta sig in i ny teknik och vara duktig på att felsöka nätverksproblem av varierande storlek. En bra kandidat ska kunna OSI-modellen innan- och utantill och kunna förklara begrepp som mac-adress, vlan, spanning tree och vrf i sömnen. 

Personliga egenskaper

 • Du har en gör-det-själv-attityd och är beredd att fördjupa dig i nya områden och skaffa informationen som krävs för att lösa problemet du har framför dig.
 • Du drivs av att utforma behovsanpassade kundlösningar och bygga tjänster som utmärker sig både internt och för kunder.
 • Du har en förmåga att förstå den interna eller externa kundens behov och tar hänsyn till dem när du vidtar åtgärder eller tar beslut.
 • Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift.

Kunskapskrav

 • Du har jobbat med Cisco-nätverk tidigare eller har relevant utbildning
 • Du har kunskap om säkerhetsfunktioner och Cisco FirePOWER-funktioner såsom URL-filtrering, AMP och IPS.
 • Du har kunskap/erfarenhet av brandväggar och WiFi primärt Cisco.
 • Du ska kunna formulera och designa säkerhetslösningar.

Meriterande kunskaper

 • Du har arbetat med liknande uppgifter tidigare, drifterfarenhet.
 • Du har certifieringar CCNA, CCNP in Routing and switching, Security etc.
 • Du har kunskap om närliggande teknologier.

Omfattning

Heltid, 6 månaders provanställning. Tjänsten rapporterar till bolagets chef för Managed Networks.

Placering

Du kommer vara placerad på något av Bahnhofs kontor i Stockholm. 

Ansökan

Skicka din ansökan bestående av ett kort personligt brev och ditt CV med e-post till jobb@bahnhof.net senast den 31 augusti 2018 och och ange rubrik ”Junior nätverkstekniker STHLM”. Vi kommer att utvärdera sökanden löpande, så skynda dig in med din ansökan! 

Har du frågor är du välkommen att antingen ringa eller mejla Faraz Ali på telefon 076-1110199 eller mejl faraz.ali@bahnhof.net.

Om Bahnhof 

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör. Vi producerar bredbandstjänster och molntjänster i datahallar till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter. I många frågor är vi djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt. Vi har ett fokus som innebär att vi värnar privatliv och frihet på nätet. Koncernen växer kraftigt och prognosen för 2018 är 1.2 miljarder kronor.

Bahnhof erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling, och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö. Våra olikheter är vår styrka. 

 

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020