010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: Leveranskoordinator
Publicerad 2018-07-31 14:45
LEDIG TJÄNST: Leveranskoordinator
 
Välkommen till Bahnhof! Hos oss är det högt tempo och en rolig vardag som gäller – samtidigt som vi levererar Sveriges bästa internettjänster till våra kunder.

Om tjänsten och leveransavdelningen

Vi söker en leveranskoordinator utöver det vanliga! Som leveranskoordinator för företagskunder på Bahnhof är du kundens guide igenom hela leveransen. Du kommer att t ex ha hand om inkommande avtal, orderhantering, tidsboka installation, beställa kundutrustning och ha hand om leveransförfrågningar. Samt att säkerställa att kunden är nöjd när tjänsten är driftsatt.

Du kommer dagligen att ha kontakt med kunder, underleverantörer, underentreprenörer och medarbetare från Bahnhofs olika avdelningar för att koordinera de olika insatserna som krävs för att kunna leverera en tjänst.

Avdelningen har en viktig roll i att ge Bahnhofs företagskunder en bra upplevelse. Du kommer bli en del av ett kul och ungt team med stort engagemang och fokus på att göra kunden nöjd.

Kunskaper och egenskaper

Som leverenskoordinator gillar du att ta tag i saker, du är noggrann och en problemlösare. Den här tjänsten är perfekt för dig som gillar struktur och processer, men som ändå gillar när det händer mycket på en gång.

Har du jobbat i IT-branschen eller i en likande roll är det ett plus, men absolut inget krav. Några av våra bästa medarbetare visste knappt något om fiber när de började!
Vi kommer att lära dig allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb.

Du har minst gymnasiekompetens och självklart har du förmågan att hålla förtroenden och företagshemligheter inom bolaget, eftersom Bahnhof är en stark förespråkare av integritet och sekretess.

Placering

Bahnhofs huvudkontor Thule i Stockholms innerstad.

Tjänsten

Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut.
Sista ansökningsdag är 16 september 2018.

Mejla en kort ansökan tillsammans med ditt CV till jobb@bahnhof.net och märk din ansökan med "Leveranskoordinator Sthlm” i ämnesraden. Kom ihåg att ange löneanspråk!

Frågor om tjänsten? Kontakta Markus Waldén, Leveranschef företag, markus.walden@bahnhof.net

Om Bahnhof

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör. Vi producerar bredbandstjänster och molntjänster i datahallar till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter. I många frågor är vi djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt. Vi har ett fokus som innebär att vi värnar privatliv och frihet på nätet. Koncernen växer kraftigt och prognosen för 2017 är en miljard kronor.

Bahnhof erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling, och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö. Våra olikheter är vår styrka.

Tack, men nej tack.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.
Fler nyheter från 2020